Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Şi-au băut minţile! Un bărbat a fost tăiat cu cuţitul, de prietenul de pahar!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Scandal finalizat cu tăieturi de cuţit şi ameninţări cu moartea! Totul s-a petrecut într-un apartament din Timişoara şi a  fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a calma spiritele.  

Cele două persoane au băut împreună, însă au ajuns la discuţii contradictorii, iar unul dintre bărbaţi a luat un cuţit şi l-a tăiat la mână pe celălalt, în plus l-a şi ameninţat cu moartea. Bărbatul, speriat a anunţat imediat autorităţile iar jandarmii au fost cei care au reuşit să aplaneze conflictul.   

„La faţa locului, jandarmii l-au identificat pe numitul M.R. în vârstă de 46 de ani care l-a tăiat la mâna dreaptă pe numitul T.N. în vârstă de 49 de ani, după care l-ameninţat cu moartea. Speriat acesta a reuşit să anunţe jandarmii despre faptele petrecute, aceştia intervenind cu promptitudine reuşind să aplaneze conflictul”, transmit reprezentaţii IJJ Timiş.

În urma acestui eveniment jandarmii au întocmit agresorului, acte de constatare privind lovirea sau alte violenţe şi ameninţare, care au fost predate specialiştilor din cadrul Secţiei 3 Poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

Ultima modificare Luni, 31 Octombrie 2016 15:34

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login