Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Şi-a ucis intenţionat verişoara de numai 3 ani! Autorul şi-a aflat acum sentinţa definitivă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O fetiţă de 3 ani a murit pe loc, după ce a fost lovită în plin, de o maşină, condusă de verişorul ei.

Accidentul s-a petrecut pe data de 14 iulie 2018, în cartierul Kuncz din Timişoara.

Atunci, un tânăr de 17 ani, s-a certat într-un bar cu unchiul său, a mers acasă, a furat maşina tatălui şi condus nebuneşte prin zonă.

CITEŞTE ŞI: Accident grav în vestul țării! O mașină s-a răsturnat, iar trei oameni au ajuns la spital

A lovit cu autoturismul mai multe persoane care erau pe stradă.

Victimele sunt bunica lui şi trei verişoare de 16, 13 şi 3 ani, fiicele bărbatului cu care tânărul se certase anterior.

Cea de 13 ani a ajuns în comă la spital, iar micuţa a murit pe loc.

După accident, individul a fugit, dar a fost prins în scurt timp de poliţişti şi cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului.

Dosarul a ajuns în instanţă, iar magistraţii de la Judecătoria Timişoara au concluzionat că nu a fost vorba despre un accident, ci despre o acţiune intenţionată.

Asta după ce mai mulţi martori au declarat că tatăl tânărului i-ar fi spus acestuia să ia maşina şi să îi omoare pe cei din familia bărbatului cu care se certase.

Ca atare, a fost schimbată încadrarea de ucidere din culpă în omor, iar cauza a fost declinată către Tribunalul Timiş care l-a condamnat pe şofer, la 8 ani de detenţie într-un centru de minori.

CITEŞTE ŞI: Rezultatul moţiunii de cenzură! S-a încheiat procesul de numărare a voturilor!

“În temeiul art.396 alin.(5) rap. la art. 16 alin.(1) lit. b) teza I din Codul de procedură penală, achită pe inculpatul NOVACOVICI MARIAN pentru infracţiunea de părăsirea locului accidentului, prevăzută de art. 338 alin.(1) din Codul penal. În temeiul art. 125 alin.(1), (2) C.pen., cu referire la art. 114 alin. (2) lit. b) C.pen. aplică inculpatului minor NOVACOVICI MARIAN, măsura educativă privativă de libertate a internării întru-un centru de detenţie, pe o perioadă de 8 (opt) ani pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, prev. de art. 188 C.pen., tentativă la omor calificat, prev. de art. 32 C.pen. raportat la art. 189 alin. (1) lit. f) C.pen. şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, prev. de art. 335 alin.(1) C.pen., fiecare cu aplicarea art. 113 alin. (3) C.pen., raportat la art. 38 alin. (1) C.pen. În baza art. 127 C.pen. raportat la art. 72 C.pen”, se arată în încheierea de şedinţă a Tribunalului Timiş.

Sentinţa a fost contestată, însă judecătorii de la Curtea de Apel Timiş au menţinut hotărârea dată de prima instanţă.

Pe aceeaşi temă:

Accident teribil în Timișoara! O fetiță de 3 ani omorâtă de un tânăr de 17 ani fără permis de conducere!

Tânărul de 17 ani care a ucis o fetiță de 3 ani în urma unui accident de mașină, reținut pentru 30 de zile

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login