Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Întârzieri de zeci de minute din cauza gerului, la CFR! Unde au crăpat șinele?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Restricţii de viteză pe raza Regionalei Timişoara din cauza temperaturilor scăzute!

CFR a introdus o restricţie de 5km/oră pe două intervale de staţii: Jena - Căvăran şi Lugoj - Jabăr. Întârzierile la destinaţie sunt de circa 30 de minute.

Restricțiile au fost impuse incă din această dimineață.

În cursul dimineţii pe raza Regionalei Timişoara din cauza temperaturilor foarte scăzute înregistrate la nivelul solului a fost introdusă o restricţie de 5km/oră pe două intervale de staţii. Este vorba despre intervalul Jena - Căvăran şi Lugoj - Jabăr. Trenurile circulă pe cele două interval cu 5km/oră şi sub atenta supraveghere a personalului feroviar. Temperatura în şină a coborât la minus şapte grade. Acestă măsură se menţine şi la ora actuală”, a declarant, conform MEDIAFAX, Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR SA.

In plus, conform centrului Infotrafic, joi dimineaţă, traficul feroviar a fost oprit pe Magistrala 900, care leagă Timişoara de Bucureşti, la kilometrul feroviar 492+360 de metri, din cauza unei şine care s-a fisurat din cauza gerului, între stațiile Slatina Timiș și Petroșnița. 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login