Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Înregistrari explozive! Consilier local din judeţul Timiş, în spatele unui atac mafiot, cu agresori plătiţi

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Atac desprins din filmele de acţiune, comandat de un consilier local din comuna Bethausen, judeţul Timiş, care a plătit doi bătăuşi care să îl nenorocească pe rivalul său în dragoste.

S-a ajuns în această situaţie, după ce Emil Celău a început o relaţie cu soţia lui Ştefan, un consătean care a aflat totul.

La un moment dat, el chiar i-a surprins pe cei doi împreună, a vrut să filmeze scena, dar alesul local s-a năpustit asupra lui şi i-a tras o bătaie soră cu moartea.

„Anul trecut în luna ianuarie, i-am văzut în Lugoj, ţinându-se de mână. Ea a şi băgat actele de divorţ. Eu însă am început să îi filmez, moment în care acest individ s-a năpustit asupra mea şi m-a lovit cu pumnii şi picioarele, până am căzut jos. M-am ridicat cum am putut... eram plin de sânge”, povesteşte Ştefan Beuca.

CITEŞTE ŞI: Bugetul județului Timiș pe anul 2020 este de 657 de milioane de lei, mai mic cu 25 de milioane de lei față de 2019!

Victima a depus plângere la Poliţia Lugoj, însă la mai bine de un an de la acest episod, dosarul nu a fost încă trimis în judecată, deşi Ştefan Beuca are şi certificat medico-legal care atestă bătaia încasată.

“Acest Celău este consilier local şi chiar fosta mea soţie mi-a spus de nenumărate ori că nu am ce să fac, pentru că el are foarte mari pile”, a mai spus Beuca.

În primăvara anului trecut, consilierul PSD a plecat în Germania cu tot cu nevasta lui Ştefan. Relaţia lor a început însă să se deterioreze, iar Celău i-a spus femeii, că dacă se întoarce la soţul ei, îi omoară pe amândoi.

În tot acest timp, femeia s-a întors ba la soţul ei, ba la consilierul local, iar situaţia l-a enervat la culme pe acesta din urmă.

El a decis să îi dea o lecţie rivalului şi a plătit doi bătăuşi care să îl nenorocească.

Aceştia însă, au încasat banii, după care s-au dus la Ştefan Beuca şi i-au povestit totul.

“M-au sunat nişte băieţi cu număr ascuns mi-au spus: <<acest Celău Emil şi cu fosta ta soţie mi-au dat o sumă de bani, ca să te batem în aşa hal, încât un an de zile să nu ieşi din casă, să mânânci cu paiul>>”, mai povesteşte Beuca.

Bărbatul a primit de la cei doi bărbaţi şi înregistrări care atestă atacul pus la cale de consilierul local.

Discuţiile purtate de consilierul local cu cei doi agresori sunt de-a dreptul şocante şi par desprinse din filme cu mafioţi.

Dovezile o incriminează şi pe fosta soţie a lui Ştefan, care a premeditat atacul, împreună cu nou ei iubit.

Consilierul a mers chiar şi pe teren, ca să le arate agresorilor traseul victimei şi locul propice pentru atac.

Consilierul acuzat că a pus la cale atacul mafiot, recunoaşte tot, dar spune că a fost provocat.

CITEŞTE ŞI: Tânăr găsit inconştient, pe stradă! Jandarmii au fost cei care au sunat la 112

“Nu este adevărat că i-am plătit pe cei doi. El i-a plătit, ca să primească înregistrările. Totul este o înscenare. Eu nu am plătit pe nimeni. Da... le-am spus celor doi să îl bată, dar am zis-o aşa... la nervi...”, a declarat Emil Celău, consilier local în comuna Bethausen.

Acum, victima a depus o nouă plângere penală pentru ameninţare, hărţuire şi tentativă la loviri şi alte violenţe.

 

 

 

Ultima modificare Luni, 10 Februarie 2020 17:22

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login