Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Înfrângere în instanţă! Primarul PNL din Ghiroda a pierdut procesul cu Sursa de Vest

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primarul comunei Ghiroda, Ionuţ Stănuşoiu, a pierdut procesul pe care l-a deschis împotriva publicaţiei Sursa de vest şi a jurnalistei Petronela Axinte.

Edilul s-a adresat instanţei de judecată după apariţia articolelor “Escrocherie financiară, la vârful Primăriei Ghiroda! Cum s-a îmbogăţit edilul peste noapte şi “Dovada matrapazlâcurilor la care au resurs primarul din Ghiroda şi consilierul lui personal, pentru a-şi justifica averile”.

În cele două materiale a fost prezentată achiziţia a două terenuri, de către primarul PNL, Ionuţ Stănuşoiu, cu bani împrumutaţi de la consilierul lui personal, Radu Golban, care între timp a devenit city-managerul comunei.

Problema era că această suma de 100.000 de lei pe care Golban i-ar fi dat-o şefului său, nu putea fi justificată.

CITEŞTE ŞI: Iepurașul vine cu vaporașul pentru copiii din centrele de plasament din județ, dar și pentru bătrânii defavorizați!

Acesta a câştigat în ultimii doi ani de dinaintea împrumutului, mai puţin de 50.000 de lei.

Cu toate acestea, în încercarea de a o intimida pe jurnalista care a făcut publică această situaţie, primarul a deschis un proces în care a cerut 5.000 de euro, pentru a-şi repara reputaţia.

În sala de judecată, Stănuşoiu a fost supus unui interogatoriu amplu, în care nu a putut să justifice achiziţia terenurilor şi de unde provine această sumă de 100.000 de lei.

În consecinţă, magistraţii de la Judecătoria Timişoara au respins acţiunea reclamantului Stănuşoiu.

“Este un vot de blam cu avertisment pentru toti politicienii care prin astfel de acţiuni judiciare încearcă să reducă la tăcere jurnaliştii incomozi, care veghează la probitatea lor profesională, nelăsându-i să alunece în păcatul desfrâului cu banul public, prin împrumuturi dubioase şi achiziţii din surse îndoielnice!”, a declarat avocatul Florin Kovacs.

CITEŞTE ŞI: Îngrozitor! Cadavrul unei tinere, descoperit în pădure! Indiciile duc spre o crimă cu sânge rece

Decizia instanţei de judecată vine în sprijinul lucrurilor arătate în cele două articole de presă şi demonstate cu documente.

Judecătorul a confirmat că cele două articole de presă nu au fost defăimătoare ci doar a fost prezentată o situaţie reală.

Însă, provenienţa sumei de 100.000 de lei,cu care primarul s-a împrumutat de la mâna lui dreaptă, este în continuare o enigmă.

 

 

 

Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2019 16:35

1 comentariu

  • NITULICA  GHEORGHE

    DA SI EU EAM TRIMIS UN MESAJ DOMNULUI PRIMAR REFERITOR LA SITUATEA NOASTRA FAMILEARA EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO LA CONSTRUIREA UNUI IMOBIL IN GERMATA VII LA NR 165 PE STR PARCULUI SI NORA A DIVORTAT DE FIUL NOSTRU AM FOST EVACUATI DIN IMOBIL SI OBLIGATI SA PLATIM CHELTUELI JUDECATORESTI PRIN EX JUDECATORESTI CARE NE RETINE DIN PENSILE NOASTRE IN CARE AM MUNCIT O VETA INTREGA, AM LOCUIT IN ACEL IMOBIL TIMP DE 8 ANI DE ZILE IN CARE AM IVESTIT IN GARDURI DE CIMENT IN IZOLARE UNUI PERET DIN SPATELE IMOBILUI IN AL,EI, IN POMI FRUCTIFERI DE OARE CE ASA NEA FOST INTELEGERE SA NE CONSTRUIIASCA SI NOU 2 CAMERE NUMAI ASA NE FOST INTELEGEREA DAR FOSTA NORA NU MAI RECUNOASTE ACUM LOCUESTE CU PARINTI SI COCOMBINUL IN ACEST IMOBIL

    Raportează NITULICA GHEORGHE Marți, 23 Aprilie 2019 20:11 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login