Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Închisoare pe viață pentru criminalul cu drujba, care a decapitat un bărbat din Sînandrei! Sentința e definitivă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La aproape un an de când a ucis un bărbat, pe care l-a tăiat cu drujba, Dorin Sebastian Muntean şi-a aflat acum pedeapsa.

El a fost condamnat la închisoare pe viață, în primă instanță Muntean a fost condamnat la 25 de ani și șase luni de detenție.

CITEȘTE ȘI: Încă o lovitură pentru mama care și-a pierdut patru copii în incendiu! Riscă să îl piardă și pe băiatul cel mare

Oribila crimă s-a petrecut în zorii zilei de 31 ianuarie 2019, la Sînandrei.

Atunci, ucigaşul a intrat în casa victimei, decupând uşa cu drujba.

Apoi, l-a urmărit pe bărbatul de 44 de ani, prin curte, iar când l-a ajuns, l-a tăiat cu aceeaşi drujbă.

Motivul acestei crime înfiorătoare l-a reprezentat o maşină pe care ucigaşul a cumpărat-o de la victimă şi nu a fost mulţumit de ea.

A vrut să i-o restituie, dar pentru că bărbatul din Sînandrei nu a acceptat, Munteanu a pus la cale un plan diabolic, pentru a se răzbuna.

CITEȘTE ȘI: Noi probleme la Liceul German din Arad! Alți 18 copii au ajuns la spital, după ce s-au reîntors la cursuri

El a fost prins la scurt timp după crimă, iar pe perioada anchetei a fost în arest preventiv.

În baza art.421 pct.1 lit.b C.p.p respinge apelul declarat de inculpatul Muntean Dorin-Sebastian împotriva s.p.nr.612/PI/04.11.2019 a Tribunalului Timiş, pronunţată în dosarul nr.1523/30/2019, ca nefondat. În baza art.421 pct.2 lit.a C.p.p. admite apelurile declarate de Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş şi părţile civile Laiu Hortenzia Hajnalka, Laiu Casian Mihai şi Laiu Fabian Adrian împotriva s.p.nr. s.p.nr.612/PI/04.11.2019 a Tribunalului Timiş, pronunţată în dosarul nr.1523/30/2019. Desfiinţează, în parte, sentinţa apelată, şi rejudecând, dispune : În baza art.188 alin.1, 189 alin.1 lit.a şi h C.p. condamnă inculpatul Muntean Dorin-Sebastian la pedeapsa detenţiunii pe viaţă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. În baza art.65 C.p. interzice inculpatului exercitarea drepturilor prevăzute la art.66 alin.1 lit.a, b, h şi n – dreptul de a comunica cu părţile civile Laiu Casian Mihai şi Laiu Fabian Adrian şi de a se apropia de aceştia la o distanţă mai mică de 100 m pe durata executării pedepsei. (...) În baza art.397 C.p.p. raportat la art.25 C.p.p. şi cu aplicarea art.23 alin.3 C.p.p., art.1349, 1357 şi 1358 C.civ. obligă inculpatul la plata în întregime a despăgubirilor civile solicitate de părţile civile Laiu Hortenzia Hajnalka, Laiu Casian Mihai şi Laiu Fabian Adrian, respectiv 5.000 lei daune materiale şi 100.000 euro, în lei la data executării, daune morale către partea civilă Laiu Hortenzia-Hajnalka, 100.000 euro daune morale către partea civilă Laiu Casian Mihai şi 120.000 euro daune morale către partea civilă Laiu Fabian Adrian. Menţine toate celelalte dispoziţii ale sentinţei apelate. În baza art.275 alin.2 C.p.p. obligă inculpatul la plata sumei de 400 lei cheltuieli judiciare către stat în apel. În baza art.275 alin.3 C.p.p. restul cheltuielilor judiciare din apel rămân în sarcina statului”, se arată în sentința Curții de Apel Timișoara.

Sentinţa este una definitivă.

PE ACEEAȘI TEMĂ

Condamnare pentru ucigaşul cu drujba! Ce pedeapsă a primit criminalul care a îngrozit o ţară întreagă?

Video: Ucigaşul care şi-a decapitat victima cu o drujbă a ajuns în faţa magistraţilor! A fost creionat filmul crimei

VIDEO: Motivul crimei înfiorătoare de lângă Timişoara! De ce a fost decapitat cu drujba, un bărbat de 44 de ani?

Crimă oribilă lângă Timișoara! Un bărbat a fost decapitat cu o drujbă

Ultima modificare Marți, 21 Ianuarie 2020 13:10

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login