Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Încăierare pe holurile școlii! Două fete s-au luat la bătaie și a fost nevoie de intervenția Poliției

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două eleve de clasa a IX-a de la Colegiul Tehnic IC Brătianu s-au luat la bătaie într-o pauză dintre ore.

Două profesoare, care erau de serviciu, au intervenit și le-au despărțit pe fete.

CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO: Două maşini implicate într-un accident grav! A intervenit descarcerarea şi elicopterul SMURD

Cele două s-au certat în timpul orei de germană, iar la finalizarea cursului, o dată ce profesorul a ieșit din clasă, conflictul a degenerat, fetele luându-se la bătaie.

Una ditre ele a fost transportată la cabinetul medical al școlii, acuzând dureri în zona capului, gâtului și abdomenului. Asistenta medicală a decis ca fata să fie transportată la Spitalul de Copii Louis Țurcanu pentru investigații amănunțite.

Profesorii au sesizat și Poliția cu privire la cele întâmplate, iar un echipaj de la Secția 2 a ajuns imediat la școală. Și părinții celor două fete au fost chemați de urgență la școală.

Din cauza gravității faptelor celor două fete, se vor întruni consiliile profesorale ale calselor IX-a P1 și a IX-a P2, din care fac parte cele două eleve, pentru a analiza situația și luarea măsurilor care se impun.

Un incident asemănător a avut loc în această dimineață la Liceul Teoretic Jean Louis Calderon.

Mai exact, înainte de începere orelor doi elevi de clasa a IX-a s-au luat la bătaie. Unul s-a ales cu nasul spart și a ajuns la cabinetul medical al școlii.

CITEȘTE ȘI: Căutări de amploare, pentru prinderea individului care a anunţat 8 cadavre, într-un tir pe autostradă

Conducerea unității de învățământ a aflat după mai bine de o oră de incidentul dintre cei doi elevi, astfel au fost anunțați părinții celor doi băieți.

Mama elevului rănit a sunat la 112 în momentul în care a auzit că fiul său a fost bătut, iar la școală a ajuns de urgență un echipaj medical, unul de jandarmi, dar și polițiștii. Și în acest caz urmează să se ia măsurile care se impun, în urma consiliului profesoral.

Ultima modificare Marți, 05 Noiembrie 2019 15:59

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login