Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Încă o zi de proteste, la Timișoara! Nu au lipsit nici incidentele. Un tânăr a fost trântit la pământ de jandarmi și băgat în dubă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Câteva sute de timișoreni s-au adunat din nou în centrul orașului, pentru a doua zi consecutiv, pentru a protesta față de restricțiile impuse pe fondul pandemiei.

Oamenii s-au adunat în fața Palatului Administrativ, dar și în Piața Victoriei. Au pornit apoi în marș spre Catedrală, timp  în care și-au strigat nemulțumirile.

protest 2 1

Protestul de la Timișoara nu a fost însă lipsit de incidente. Un tânăr a fost trântit la pământ de jandarmi și băgat în dubă, după ce a înjurat forțele de ordine.

În momentul de față, în centrul orașului s-au adunat aproximativ 300 de protestatari.

Proteste față de restricțiile impuse de autorități pe fondul pandemiei au loc în mai multe orașe mari din țară, dar și în capitală.

 

Ultima modificare Luni, 29 Martie 2021 20:17

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login