Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Încă o lovitură pentru mama care și-a pierdut patru copii în incendiu! Riscă să îl piardă și pe băiatul cel mare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ana Maria Vulpe, mama celor patru copii care au ars de vii în incendiul de săptămâna trecută de pe strada Memorandului, riscă să își piardă acum și ultimul copil.

CITEȘTE ȘI: Noi probleme la Liceul German din Arad! Alți 18 copii au ajuns la spital, după ce s-au reîntors la cursuri

Este vorba despre băiatul cel mare, în vârstă de 14 ani, singurul care a reușit să scape din incendiul care a luat viața celor patru frățiori mai mici ai lui. Tot el a ieșit atunci din casă și a cerut ajutor.

Acum este internat la Spitaul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara. Însă nu se știe dacă se va întoarce alături de mama lui, când va fi externat.

În momentul de față se desfîășoară o anchetă, iar în urma acesteia se va stabili ce se va întâmpla cu băiatul.

În prezent băiatul se află internat în Spitalul Louis Țurcanu, iar asistenții sociali și psihologii din cadrul DGASPC Timiș țin permanent legătura cu reprezentanții Spitalului, referitor la starea copilului și pentru a vedea când va putea fi externat. Bineînțeles că îi vor fi oferite servicii de consiliere psihologică, pentru că este foarte important acuma, echilibrarea sa emoțională, iar ulterior, când va putea fi externat se va discuta cu el, și în funcție, totodată, de rezultatele anchetei sociale se va stabili dacă poate să rămână în familia naturală, sau familia lărgită, sau dacă se va impune plasamentul în regim de urgență”, spune Smaranda Marcu, purtător de cuvânt al DGASPC Timiș.

CITEȘTE ȘI: Patru persoane reținute după ce au traficat mai multe fete cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani și au postat filmulețe pornografice pe internet

Trupurile celor patru copilași, cu vârste cuprinse între 7 luni și 6 ani, care au murit în incendiul de săptămâna trecută, au fost duse ieri la capela din Recaș. Mama, distrusă de durere, a leșinat în momentul în care a văzut cele patru sicrie albe, în care se află copiii ei.

Micuții vor fi înmormântați mâine, la cimitirul din Recaș.

Ultima modificare Marți, 21 Ianuarie 2020 12:03

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login