Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Încă două cazuri de coronavirus, confirmate! Este vorba despre o fată de 15 ani din Timișoara și una de 16 ani din Hunedoara

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Au fost confirmate alte două cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Numărul cazurilor ajunge astfel la 11.

Este vorba despre o tânără de 15 ani din Timișoara, care învață la Liceul Alimentar, împreună cu ceilalți doi tineri de 16 ani din Timișoara, depistați pozitiv cu COVID19, dar într-o altă clasă.

CITEȘTE ȘI: Impact violent între o mașină și un tir! O femeie se zbate între viață și moarte

În acest moment cursurile instituției de învățământ sunt suspendate până pe 11 martie, urmând ca în cursul zilei de luni. Se ia în calcul însă, suspendarea cursurilor pentru o perioadă de 14 zile, însă acest lucru se va decide în cadrul comitetului județean pentru situații de urgență de luni.

Fata de 15 ani s-a prezentat ieri la Spitalul de Copii din Timișoara, cu febră și tuse. S-a luat apoi decizia internării și prelevării de probe la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara, iar rezultatele testelor au arătat că tânăra este infectată cu COVID 19. În prezent, starea sa de sănătate este ameliorată și nu mai are febră.

Al doilea caz este al unei fete de 16 ani din Hunedoara Acesta a călătorit în același avion în cu bărbatul de 40 de ani din Hunedoara, confirmat în cursul zilei de ieri cu infecție cu noul coronavirus. Tânăra de 16 ani este asimptomatică, dar urmează să fie adusă la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, unde va fi internată.

CITEȘTE ȘI: Măsuri pentru răspândirea coronavirusului: CJT cumpără module pentru izolare și acordă sprijin financiar Spitalului Victor Babeș 

În ambele cazuri a fost declanșată o anchetă epidemiologică, urmând să se stabilească persoanele cu care au intrat în contact cele două fete.

În prezent numărul cazurilor de coronavirus în România a ajuns la 11.

Ultima modificare Sâmbătă, 07 Martie 2020 15:47

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login