Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

În sfârșit! Au început lucrările la Centura de Sud a Timișoarei! Șoseaua va fi gata în doi ani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vești bune pentru timișoreni! Au început lucrările la Centura de Sud, iar în doi ani traficul greu va fi scos afară din oraș.

Primele lucrări care se execută la varianta de ocolire Timișoara Sud sunt decopertarea stratului vegetal, între DN 6 și canalul Bega.

CITEȘTE ȘI: Amenzi de peste 220.000 de lei, în Timiș, pentru cei care nu au respectat măsurile privind restricționarea circulației!

În funcție de condițiile meteo, săptămâna viitoare va începe și șantierul pentru realizarea unui drum de acces din DN 6 și realizarea unui pod provizoriu peste Canalul Bega.

O altă lucrare prioritară este realizarea de platforme pentru drumurile de acces, pentru execuția piloților forați.

Pe teren se află, în această etapă a lucrărilor, 40 de muncitori.

Avem încredere în antreprenor, care a demonstrat că se poate mobiliza atunci când a terminat, cu 7 luni mai devreme, lotul 2 al autostrăzii Timișoara - Lugoj. Sperăm că această criză generată de virusul COVID 19 să nu afecteze ca durată și ca și costuri lucrările demarate astăzi. D.R.D.P. Timișoara va nominaliza personal tehnic care, zilnic, va monitoriza numărul autoutilajelor și a personalului, precum și, implicit, evoluția lucrărilor”, a precizat Horațiu Simion, director regional regional DRDP Timişoara.

Șoseaua va avea o lungime de 26 de kilometri și câte o bandă pe sens. 

CITEȘTE ȘI: Totul despre șomajul tehnic! Ce trebuie să faceți, pentru a beneficia de ajutor de la stat?

Firma care a câștigat licitația este Tirrena Scavi, iar valoarea contractului este de 324 de milioane de lei.

Ultima modificare Miercuri, 25 Martie 2020 11:49

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login