Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Îmi vine să-mi pun capăt zilelor! Pentru nişte amărâţi de bani, mi-am pierdut copiii! Femeia care şi-a pierdut 4 copii, sfâşiată de durere

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ana-Maria Vulpe, mama celor patru copilaşi care au ars de vii, într-un incendiu violent, este îngenuncheată de durere.

A decis însă să rupă tăcerea şi să le răspundă celor care o acuză că i-a neglijat pe cei mici.

CITEŞTE ŞI: [VIDEO] Imaginile dezastrului! Cum arată camera în care au murit arși de vii, cei patru copii?

Femeia recunoaşte că îşi lăsa copiii singuri în casă, câteva ore pe zi, forţată de un sistem care nu o ajută, deşi este într-o situaţie materială precară.

Singurile venituri erau salariul concubinului, de 2.000 de lei, şi alocaţiile copiilor, de 750 de lei, iar cheltuielile erau mult mai mari: 1.500 de lei - chiria, 500 de lei - curentul, 200 de lei – cablu TV şi internet, etc.

În aceste condiţii, nu mai avea bani de mâncare, de haine, la scutece şi de alte lucruri pentru copii.

Aşa că a acceptat să îngrijească doi bătrâni, timp de trei ore pe zi, pentru a câştiga un ban în plus, iar asta a fost greşeala vieţii ei.

“Îmi asum vina pentru tot ce s-a întâmplat... pentru nişte amărâţi de bani, mi-am pierdut copiii. Nu doresc nimănui aşa ceva... pentru nişte amărâţi de bani... Am plecat să muncesc, câteva ore pe zi, ca să le fie lor bine şi i-am pierdut. Am pierdut patru suflete”, a spus Ana-Maria Vulpe, cu lacrimile curgându-i pe obraji.

CITEŞTE ŞI: Un copil și doi adulți, la spital, în urma unui accident, în apropiere de Remetea! O mașină a intrat frontal într-o autoutilitară

Femeia este disperată şi spune că nu mai vrea să trăiască. Trece printr-o dramă greu de exprimat în cuvinte şi pe care mulţi oameni nu pot nici măcar să şi-o imagineze.

“Sunt distrusă... sunt în stare să-mi pun capăt zilelor. Nu mai am viaţă fără ei. Mi-a mai rămas doar Alex... măcar el îmi mai dă putere, dar nu pot... nu pot să mă opresc din plâns. Sunt de vină... recunosc în faţa lui Dumnezeu. Sunt de vină că i-am lăsat nesupravegheaţi cu băiatul cel mare. Asta mă va urmări toată viaţa. În loc să-mi serbez fetiţa de doi ani, pentru că pe 15 ianuarie a împlinit doi ani, eu o duc la groapă şi pe ea şi pe ceilalţi trei copii”, a mai spus mama celor patru copilaşi arşi de vii, în camera în care dormeau.

 

 

 

Ultima modificare Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020 12:19

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login