Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vrei să îi oferi copilului tău o vacanţă de neuitat? Hai la cea mai colorată şcoală din Timişoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi până la vacanţa de vară mai sunt câteva săptămâni bune, părinţii au deja o ofertă de nerefuzat, pentru copiii lor.

La Montessori Haus Timişoara, în perioada 1 iulie – 2 august, cei mici vor petrece timp de calitate, îmbinând utilul cu plăcutul.

CITEŞTE ŞI: Spectacolul se mută pe cer! Timișoara Air Show, la o nouă ediție. Când are loc?

cal

Vor avea parte de lecţii de actorie, muzică, pictură sau limbi străine, însă se vor şi distra pe cinste, alături de colegii lor.

Reprezentanţii Montessori organizează pe perioada verii, ateliere de vacanţă, în cadrul cărora accentual se pune pe creativitatea şi talentul celor mici.

"Creativitatea este un proces de învațare aparte, în care copiii au posibilitatea să își descopere pasiunile, să ia decizii și să se exprime liber. Învățăm împreună secretele ascunse ale actoriei, ale muzicii, ale picturii. Facem sport și ne distrăm în fiecare zi într-un cadru deosebit și un ambient plăcut", transmite conducerea Montessori Haus Timişoara.

montessori 2

CITEŞTE ŞI: Dan Gherman, candidat ALDE la Parlamentul European și președintele tinerilor din ALDE Timiș: ALDE militează pentru consolidarea identității tinerilor români în Europa (P)

Timp de o lună, la această unitate de învăţământ vor fi organizate ateliere creative, artistice, sportive şi de limbi străine.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login