Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Video: În atenţia viitorilor studenţi! USAMVBT vă aşteaptă cu o ofertă educaţională foarte diversificată

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un nou an universitar bate la uşă, iar Universitatea de Științe Agricole din Timişoara a dat startul etapei de preînscriere.

Sunt disponibile aproape 2.000 de locuri, din care aproape jumătate, fără taxă.

CITEŞTE ŞI: Mașină răsturnată, după ce a fost lovită de un microbuz! Unul dintre șoferi a rămas captiv între fiare

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I” din Timişoara are 6 facultăţi, cu peste 20 de specializări.

Prorectorul USAMVBT, prof univ dr. Iancu Tiberiu oferă toate detaliile:

2 comentarii

 • Dr. Walter Stahli

  Stimată Doamnă Axinte,
  Poate vă mai aduceți aminte de persoana subsemnatului, dacă nu eu sint cel care a contestat așa numitele ”brevetele” ale savanților de la fitotehnia USAB. Amănunte se găsesc și în una din ultimele mele publicații, cea cu titlul SUMMA CUM FRAUDE. Volumul este accesibil la nivel mondial pe goole books, dar am decis să vă trimit și un exemplar tipărit, pentru a vă reîmprospăta cunoștințele referitoare la savanții agronomiei timișorene. Chiar dacă de data aceasta nu ve-ți fi de acord cu constatările mele, vă recomand să răsfoiți această carte pe care o voi trimite și unor biblioteci din România. În trecut v-am apreciat curajul cu care ați dezvăluit aspectele deplorabile din Banat și sper să fiți și în continuare la fel de intransigentă. Nu aș dori să constat că ați trecut de cealaltă parte a baricadei. Cu stimă, dr. Walter Stahli

  Raportează Dr. Walter Stahli Sâmbătă, 27 Iunie 2020 12:50 Link la comentariu
 • Monica Harmanescu

  Conducerea USAMVBT poate sa le explice viitorilor studenti, cum a ajuns aceasta universitate sa fie pe locul 5 la nivel national in topul numarului de opere PLAGIATE? Presedintele Senatului universitar mai este domnul Darabus Gheorghe, unul dintre putinii plagiatori care au fost confirmati de Comisia Nationala de Etica? Cati plagiatori vor plati viitorii studenti la USAMVBT de fapt? Unde este premiul international EUREKA al rectorului C.A. Popescu & decanului Florinel Imbrea etc pentru brevetele care de fapt erau doar cereri de brevete?

  Raportează Monica Harmanescu Sâmbătă, 13 Iunie 2020 07:31 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login