Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Veselie și multă culoare în prima zi de școală! A sunat clopoțelul pentru elevii de la Colegiul Național Bănățean

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La fel ca în fiecare an, Colegiul Național Bănățean s-a bucurat de cea mai veselă ceremonie de început de an școlar.

Porțile s-au deschis pentru cei mici și cei mai mari, iar imnul școlii a răsunat din toate colțurile. Colegiul Bănățean i-a așteptat cu mult dor pe cei 2416 elevi și iată că astăzi, după vacanța mare, clopoțelul a sunat pentru prima dată în acest an școlar.

cnb deschidere 2017 9

CITEȘTE ȘI: Poliţist spulberat pe autostrada A1! Agentul a fost izbit de un tir!

Este un an în care plecăm la drum cu foarte multe așteptări, iar așteptările principale se leagă de proiectele de renovare a școlii și a construcției sălii de sport cu bazin de înot, în incinta fostei grădinițe. proiect la care în momentul de față Primăria lucrează la studiul de fezabilitate și la proiectul tehnic. Sperăm că anul acesta se va licita și la anul va începe construcția”, a spus directorul unității de învățământ , Sorin Ionescu.

Anul acesta este primul în care campusul Colegiului Bănățean se află în proprietatea Primăriei, iar curând vor începe și lucrările de reabilitare aici. Prioritară este renovarea corpului de pe Bulevardul Dragalina, acolo nu s-au mai făcut reparații de peste 60 de ani.

cnb deschidere 2017 1

Vestea bună este că dacă se ajunge la reparații, Primăria nu va trebui să găsească alte spații în care elevii de la Colegiul Bănățean să învețe, căci școala are suficiente clase, chiar dacă elevii vor fi nevoiți să studieze în două schimburi pe durata lucrărilor de reabilitare.

CITEȘTE ȘI: Se dă startul celui mai tare concurs de echitație din România

La început de an școlar, elevilor de la CNB le-au fost alături mai multe oficialități din viața public locală și națională. În plus, două proaspăt absolvente de la CNB, Anisra Dinu, fata de nota 10 a Timișului, și Iulia Florișteanu, cea care a fost admisă la cinci universități din Marea Britanie și a ales Oxford, le-au urat mult succes celor care astăzi au pășit în clase.

cnb deschidere 2017 13

 

Ultima modificare Luni, 11 Septembrie 2017 12:15

Galerie de imagini

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login