Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

UVT vine în sprijinul absolvenţilor de liceu! Oferă pregătire pentru examenul de maturitate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste mai puţin de 5 luni, elevii de clasa a XII-a intră în febra examenului de maturitate.

În ajutorul lor, vin profesorii de la Universitatea de Vest din Timişoara, care le oferă o sesiune de pregătire specializată.

CITEŞTE ŞI: FOTO: Impact violent, soldat cu trei victime! O persoană a rămas încarcerată

Programul de pregătire va fi organizat săptămânal, în zilele de sâmbătă, pe întreaga perioadă a intervalului 1 februarie – 30 mai, după orarul de mai jos, structurat tocmai pentru a le permite elevilor să participe la orele de studiu și exerciții organizate pentru toate disciplinele examenului de Bacalaureat:

- între orele 9:00 și 10:30 – limba și literatura română;

- între orele 10:45 și 12:15 – matematică și istorie;

- între orele 12:30 și 14:00 – disciplinele aferente probei nr. 3 de la examenul de Bacalaureat (geografie, logică și argumentare, psihologie, economie, sociologie, filosofie, fizică, chimie, biologie, informatică).

Cursurile se vor desfășura în săli din sediul central UVT, bulevardul Vasile Pârvan nr. 4.

Elevii care doresc sa participe la pregătirea BAC-ului în programul de la UVT vor avea la dispoziție un link ce le va permite înscrierea și accesul la programul de pregatire, pe site-ul https://www.uvt.ro/ro/.

CITEŞTE ŞI: Alarmă, la Timişoara! Zeci de oameni evacuaţi, după o acţiune de deratizare

Pentru informații și alte detalii, elevii au la dispozitie adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; sau numarul de telefon: 0256-592-696 (disponibil de luni pana vineri, în intervalulul orar 10-14), cât și pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/uvtromania/.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login