Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

UVT organizează un nou eveniment din seria „La UVT, Cultura este Capitală” sub genericul „Civilizația și dreptul de a ofensa”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea de Vest continuă evenimentele online din seria „La UVT cultura e capitală”!

Astfel, cei dornici de mai multă cunoaștere și experimente culturale, sunt invitați să ia parte la o nouă conferință inedită.

CITEȘTE ȘI: „Plasma e darul de Crăciun"! Timișorenii, așteptați să doneze pentru a veni în sprijinul bolnavilor de coronavirus

UVT organizează miercuri, 25 noiembrie, de la ora 18:30, o seară de dialog pe tema „Civilizația și dreptul de a ofensa”, moderată de profesorul și scriitorul Mircea Mihăieș, avându-l ca invitat pe cunoscutul scriitor, filosof și eseist contemporan, Horia-Roman Patapievici (pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/784899255447740 ).

Membru de onoare al comunității noastre academice, încă din anul 2012, an în care i s-a acordat titlul de Doctor Honoris Causa al UVT, dl. Horia-Roman Patapievici are un bogat parcurs în domeniul culturii și publicisticii. Producător TV a două spectacole pentru TVR Cultural, membru de onoare al Institutului Ludwig von Mises și membru al Uniunii Scriitorilor din România, dl. Patapievici a debutat ca eseist în 1992, în Revista Contrapunct, iar de atunci a avut contribuții diferite, inclusiv editoriale, în Revista 22, Dilema Veche, Orizont, Vatra, Secolul 20 și Evenimentul Zilei.

CITEȘTE ȘI: Strigător la cer! Un pensionar se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost tâlhărit de un tânăr

Printre cele mai importante scrieri ale domniei sale, amintim „Cerul văzut prin lentila”, „Zbor în bătaia săgeții. Eseu asupra formării”, „Politice” sau „Omul recent (Remarks on the Recentness in Man)”.

Vă invităm să vă bucurați de un schimb de idei alert, participând la acest eveniment transmis LIVE, pe pagina de Facebook a UVT”, transmit organzatorii.

Ultima modificare Marți, 24 Noiembrie 2020 15:25

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login