Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

UVT, decorată de către Președintele României cu Ordinul „Meritul pentru Învăţământ” în grad de Ofiţer

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cadrul unei ceremonii solemne, la Palatul Cotroceni a avut loc decernarea Ordinului „Meritul pentru Învăţământ” în grad de Ofiţer, Universității de Vest din Timișoara.

Evenimentul a fost prilejuit de Ziua Naţională a României, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia excepţională avută la dezvoltarea şi modernizarea învăţământului românesc, la recunoaşterea valorii sale la nivel internaţional, precum şi la îmbunătăţirea politicilor educaţionale.

CITEŞTE ŞI: Detalii şocante despre sinuciderea IT-istului de la Timişoara! Ce mesaje a trimis, înainte de a se arunca în gol?

Din partea Universității de Vest din Timișoara, la ceremonia organizată de Administrația Prezidențială au participat rectorul universității, Marilen Pirtea, alături de președintele Senatului UVT, Viorel Negru.

„Comunitatea UVT este onorată să primească Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Ofițer, acordat de Președintele României „În semn de apreciere pentru rezultatele de excepție obținute în formarea intelectuală și umană a tinerelor generații, precum și în procesul de cercetare științifică, remarcându-se ca model de excelență în învățământul superior românesc, contribuind, pe această cale, la ridicarea prestigiului comunității locale și naționale”, așa cum se menționează în decretul de decorare, emis cu prilejul Zilei Naționale a României. Ordinul acordat ne arată că suntem pe drumul cel bun, dar, mai ales, ne motivează în a ne asuma noi obiective ambițioase, care nu se vor atinge decât prin perseverență, prin muncă în echipă și prin dezvoltarea standardelor de calitate, pentru excelență academică. Suntem onorați să primim recunoașterea Administrației Prezidențiale. Îi mulțumim Președintelui României, Excelenței Sale, domnului Klaus Iohannis, pentru aprecierea si prețuirea pe care ne-a arătat-o în mod constant”, a spus recorul UVT, Marilen Pirtea.

CITEŞTE ŞI: Valeriu Lupu, de numele căruia se leagă moartea a 48 de oameni, a ajuns secretar de stat în ministerul Transporturilor

La ceremonia desfășurată ieri, Președintele României a acordat ordine naționale și de merit mai multor instituții și personalități prestigioase ale vieții publice din România, pentru contribuția profesională și participarea acestora la cele mai semnificative programe de educație și cercetare, culturale și vocaționale, atât de importante în contextul societății cunoașterii și a integrării noastre în circuitul valorilor internaționale.

 

 

 

Ultima modificare Duminică, 01 Decembrie 2019 07:00

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Dispar vaporaşele, bicicletele şi trotinetele din Timişoara! Circulaţia lor se suspendă până la primăvară

Dispar vaporaşele, bicicletele şi trotinetele din Timişoara! Circulaţia lor se suspendă până la primăvară

Sunt ultimele două zile în care timişorenii se pot bucura de transportul public cu vaporaşe, biciclete şi trotinete.

Detalii

Mesajul deputatului Matei Suciu, de Ziua Naţională a României!

Mesajul deputatului Matei Suciu, de Ziua Naţională a României!

Astăzi este zi de mare sărbătoare, pentru românii de pretutindeni, care celebrează Unirea Principatelor Româneşti.

Detalii

Valeriu Lupu, de numele căruia se leagă moartea a 48 de oameni, a ajuns secretar de stat în ministerul Transporturilor

Valeriu Lupu, de numele căruia se leagă moartea a 48 de oameni, a ajuns secretar de stat în ministerul Transporturilor

Aşa cum a anunţat sursadevest, în urmă cu trei zile, un PMP-ist din Timiş a fost numit deja, secretar de stat în ministerul Transporturilor.

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login