Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Universitatea de Vest vine în sprijinul viitorilor studenți! Organizează centre de admitere în opt orașe din țară

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea de Vest din Timişoara este pregătită pentru desfășurarea admiterii online.

Au fost grupate într-o singură singură platformă web toate instrumentele online necesare pentru informare, pre-înscriere, înscriere, clasificare și confirmare a locurilor, în cadrul admiterii 2020, pentru toate programele de studii ale celor 11 facultăți componente.

În plus, pentru a veni în sprijinul candidaților, Universitatea de Vest din Timișoara va organiza mai multe centre de admitere, atât la sediile UVT din municipiul Timișoara, cât și în  municipiile reședință de județ ale bazinului regional de selecție a studenților, din județele învecinate: Arad, Alba, Bihor, Caraș Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinți.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Impact violent, între 3 maşini! Patru persoane au fost implicate în accident

Locațiile în care se vor organiza centrele de admitere se află în sediile UVT din Timișoara, dar și în șapte licee din municipiile județelor din regiune, la adresele:

Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba-Iulia – bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 11;

Colegiul Național „Vasile Goldiș” Arad – Calea Victoriei nr. 1-3;

Colegiul Economic „Partenie Cosma” Oradea – Calea Armatei Române nr. 1A;

Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița – bd. Alexandru Ioan Cuza nr. 7;

Colegiul Național „Decebal” Deva – str. 1 Decembrie 1918 nr. 22 (intrarea de pe str. Andrei Șaguna)

Colegiul Național „Gheorghe Țițeica” Drobeta-Turnu Severin – str. Crișan nr. 50;

Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu – str. 1 Decembrie 1918 nr. 25.

Pentru prima etapă a admiterii, centrele județene vor fi deschise în perioada 8-11 iulie 2020, în intervalul orar 9 -16 (miercuri, joi, vineri), respectiv 9 - 14 (sâmbătă).

În cadrul acestor centre județene de admitere, operatorii Universității de Vest le vor facilita candidaților, în condiții depline de siguranță și igienă, respectând toate normele de sănătate publică, realizarea operațiilor asociate admiterii online.

În acest an, întregul proces al admiterii se desfășoară online, iar ulterior, pentru dobândirea calității de student, în cazul celor care își confirmă locul obținut, toți studenții înmatriculați în această sesiune de admitere vor prezenta în original (sau copie legalizată), la punctele de preluare organizate de UVT, documentele încărcate pe platforma de admitere, în vederea certificării lor conform cu originalul de către operatorii UVT, până cel târziu la începutul anului universitar 2020-2021.

UVT este prima universitate din țară care a integrat prin instrumente web toate etapele admiterii online, începând de la pre-înscrierea candidaților, care a fost deschisă încă din luna mai, pe platforma https://admitere.uvt.ro/. Pe lângă platforma de admitere online, le facilităm viitorilor studenți asistarea completării formularului de înscriere, certificarea conform cu originalul a documentelor necesare pentru procesul de admitere și, de asemenea, preluarea diplomei de Bacalaureat în original, pentru studenții confirmați pe un loc finanțat public. În prima etapă, între 8 și 11 iulie, reprezentanții UVT se vor afla în orașele reședință de județ din bazinul nostru regional, pentru facilitarea unei înscrieri rapide. Le garantăm viitorilor studenți că vom căuta împreună calea prin care își vor împlini cea mai bună versiune a lor, la terminarea facultății, așa cum o spune și îndemnul sub care suntem cunoscuți în plan internațional: Become Your Best!”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Pentru anul universitar 2020-2021, cele 11 facultăți din cadrul UVT au repartizate un număr important de locuri finanțate (fără taxă), cumulând peste 3500 de locuri, în cadul programelor de studii de licență, masterat și doctorat.

CITEŞTE ŞI: Femeie spulberată de o maşină, pe trecerea de pietoni! Este în stare gravă, la spital

Oferta UVT cuprinde 75 de programe de studii universitare de licență și peste 80 de programe de studii universitare de masterat, din 34 de domenii de studii universitare diferite, precum și studii doctorale în 22 domenii. Toate sunt prezentate în detaliu pe platforma https://admitere.uvt.ro/programe-studii/.

Ultima modificare Marți, 30 Iunie 2020 12:09

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login