Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Universitatea de Vest din Timişoara, pregătită admitere! Vezi aici lista cu locurile disponibile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea de Vest din Timişoara este pregătită pentru desfășurarea admiterii online.

Pentru un acces cât mai uşor, unt grupate într-o singură adresă web toate datele necesare pentru informare, pre-înscriere, înscriere, clasificare și confirmare a locurilor, în cadrul admiterii 2020, pentru toate programele de studii ale celor 11 facultăți componente.

Aplicația universitară dedicată admiterii la UVT este cea mai complexă aplicație de informare și desfășurare online a înscrierilor la universitate, cu informații detaliate despre universitate, viața de student și fiecare program de studii în parte.

CITEŞTE ŞI: Universitatea de Vest din Timişoara, pregătită admitere! Vezi aici lista cu locurile disponibile

„Fiecare candidat la facultate își dorește să găsească universitatea visurilor sale, care să îi ofere achiziții de valoare, de toate tipurile, prin conducerea unei învățări de performanță, prin cercetare, prin participarea la viața unei comunități complexe și chiar la unele evenimente unice, academice, artistice sau sportive. Toate aceste ingrediente ale unei oferte universitare dorite de viitorii studenți se regăsesc acum în pachetul de beneficii pe care noi îl garantăm celor ce se îndreaptă spre admiterea la UVT. Le garantăm noilor candidați că vom căuta împreună calea prin care ei își vor împlini cea mai bună versiune a lor, la terminarea facultății, așa cum o spune și îndemnul sub care suntem cunoscuți în plan internațional: Become Your Best!”, declară Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Dintr-un total de peste 5.000 de locuri (total locuri fără și cu taxă, inclusiv locuri alocate specific pentru comunitatea romă, studenți din rural, studenți din medii socio-economice defavorizate), fiecare dintre cele 11 facultăți din cadrul UVT au repartizate un număr important de locuri finanțate (fără taxă).

VEZI AICI LISTA CU LOCURILE DISPONIBILE

Din 6 iulie, prima zi de admitere, se vor derula etapele de admitere realizate exclusiv online, pentru toate programele de studii.

Oferta UVT este atractivă pentru un set de opțiuni deosebit de cuprinzător, integrând 11 facultăți, oferind 75 de programe de studii universitare de licență și peste 80 de programe de studii universitare de masterat, din 34 de domenii de studii universitare diferite, precum și studii doctorale în 22 domenii. Toate sunt prezentate în detaliu pe platforma https://admitere.uvt.ro/programe-studii/

CITEŞTE ŞI: Înfiorător! Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost lovit de un tren cu călători

 

 

 

Ultima modificare Marți, 23 Iunie 2020 11:06

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login