Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Un elev eliminat de la simularea examenului de Bacalaureat, în Timiș!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Emoții pentru elevii de liceu, din anii terminali! A început simularea examenului de Bacalaureat!

CITEȘTE ȘI: Apă și canalizare pentru sute de mii de locuitori din Timiș! Se fac investiții de 180 de milioane de euro

Astăzi a avut loc prima probă cea la limba și literatura română. În Timiș aproape 10.000 de elevi din clasele a XI-a, și  a XII-a ar trebui să susțină testările.

La prima probă au fost prezenți un număr de 7.582 de elevi, iar 2.413 au absentat. Un elev de la Liceul Silvic din Timișoara, din clasa a XI-a a fost însă eliminat, după ce a devenit recalcitrant și a deranjat testarea. 

Mâine vor fi testați elevii care aparțin minorităților naționale.Miercuri are loc proba obligatorie a profilului, iar joi va avea loc ultima probă, cea la alegere a profilului și specializării. 

Rezultatele vor fi afișate în data de 29 martie. 

CITEȘTE ȘI: "Oprește că naște!" Trei pompieri militari au ajutat o femeie să aducă pe lume o minune de bebeluș!

Notele obținute la simulările naționale nu se trec în catalog, numai în cazul în care elevii solicită în scris acest lucru.

Ultima modificare Luni, 18 Martie 2019 15:00

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Două orașe își unesc eforturile pentru promovarea   sustenabilității energetice a regiunii transfrontaliere

Două orașe își unesc eforturile pentru promovarea sustenabilității energetice a regiunii transfrontaliere

Primăria Timişoara continuă implementarea proiectului „Smart and Sustainable Energy Consumption”, în calitate de partener.

Detalii

Timişoara, în colaps privind noile construcţii! Arhitecţii trag un semnal de alarmă, cu privire la prelungirea vechiului PUG

Timişoara, în colaps privind noile construcţii! Arhitecţii trag un semnal de alarmă, cu privire la prelungirea vechiului PUG

Sunt aproape 10 ani de când se lucrează la noul Plan Urbanistic General al Timişoarei care ar trebui să reglementeze modul de dezvoltare a oraşului.

Detalii

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Deşi Primăria anunţă periodic acţiuni de deratizare şi dezinsecţie, timişorenii sunt dezamăgiţi de rezultate. Ţânţarii, rozătoarele şi alţi dăunători le crează în continuare probleme.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login