Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Scenariile în care se deschid școlile din Timiș, începând de luni! Vezi aici lista cu unitățile de învățământ

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență  a aprobat scenariul de organizare și desfășurare a cursurilor în unitățile de învățământ din județul Timiș  începând de luni.

Scenariile au fost aprobate având în vedere rata incidenței cumulative a COVID-19 la 1.000 locuitori pe localități (UAT), pe ultimele 14 zile, și propunerile Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ din fiecare localitate, propuneri avizate de către Direcția de Sănătate Publică și de către Inspectoratul Școlar Județean.   

CITEȘTE ȘI: Peste 2.600 de infectări noi cu COVID-19 şi 61 decese, de ieri până azi! Alți 963 de bolnavi, la ATI

Reluarea activităților care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ se va realiza după cum urmează:

Scenariul 1 – incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mică sau egală cu 1/1.000 de locuitori – activitățile care impun prezența fizică a antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ sunt permise pentru toate categoriile de antepreșcolari, preșcolari și școlari;

Scenariul 2 – incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 1/1.000 dar mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori – activitățile care impun prezența fizică a antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ sunt permise pentru toți antepreșcolarii și preșcolarii, elevii claselor din învățământul primar, precum si pentru elevii claselor terminale din învățământul gimnazial, liceal, profesional si postliceal;

Scenariul 3 – incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 3/1.000 – activitățile care impun prezența fizică a antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ sunt permise pentru toți antepreșcolarii și preșcolarii, precum și pentru elevii claselor din învățământul primar.

CITEȘTE ȘI: REmediu pentru Mediu. REduc, REfolosesc, REciclez deșeurile!

Conform hotărârii adoptate de CJSU, în două unități de invățământ în care au fost identificate si confirmate cadre didactice și personal din cadrul acestora s-a decis suspendarea activității față în față și rămân în scenariul online - Grădința Pesac și Grădinita PP 30 din Timișoara.

Totodată, la Scoala Gimnazială Parța toate activitățile didactice se vor desfășura în scenariul online.

Iată AICI lista cu unitățile de învățământ din județ și scenariul în care vor funcționa, începând de luni.

Ultima modificare Sâmbătă, 06 Februarie 2021 13:52

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login