Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

S-a dat startul înscrierilor la creșă! Sunt disponibile 268 de locuri în Timișoara. Formularele se completează online

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au început înscrierile la creșă pentru anul școlar 2021-2022. În Timişoara sunt disponibile 268 de locuri.

Pentru evitarea aglomerării din anii trecuți, anul acesta înscrierea se va face online. Formularul de înscriere va fi disponibil pe site-ul Serviciului Public Creșe.

CITEȘTE ȘI: Numărul cazurilor noi de COVID rămâne în continuare unul mic! 133 de noi infectări, raportate azi de autorităţi

Atunci când părinții sau reprezentanții legali completează formularul online nu este nevoie să încarce niciun document în format digital. Pe baza punctajului obținut la înscrierea online și urmare a procesării primei runde de contestații, primii 268 părinți sau reprezentanți legali cu cel mai mare punctaj vor fi programați pentru a prezenta fizic, la sediul Serviciului Public Creșe actele care dovedesc lucrurile declarate în formularul online.

Persoanele care nu au posibilitatea să completeze  formularul online pot suna la numărul 0754.034.480 pentru asistență.

Lansăm cu multă încredere și bucurie acest nou fel de a aborda procesul de înscriere. Ne amintim cu toții că anul trecut, în prima zi a perioadei de înscriere la creșă, foarte mulți părinți au stat la o coadă enormă, cu dosarele în mâini, pentru ca apoi mulți dintre ei să nici nu primească un loc, dat fiind numărul extrem de redus de locuri disponibile în plină pandemie… Experiența anului trecut ne-a inspirat să facem lucrurile altfel: online și transparent. Îi îndemn cu toată căldura pe părinți și pe reprezentanții legali să nu fie intimidați de pasul înscrierii online. Formularul online va fi unul prietenos, simplu de completat, însă, dacă oricine are dificultăți în a-l completa, echipa Serviciului Public Creșe este aici să vă ajute”, a explicat Adriana Roescu, directoarea Serviciului Public Creșe.

CITEȘTE ȘI: Serile de muzică și teatru „WePerform”, oferite de UVT, continuă și în această săptămână

Cererile se pot depune în perioada 10-23 iunie, iar în data de 28 vor fi afișate primele rezultate, apoi în perioada 1-14 iulie părinții trebuie să depune actele doveditoare, iată însă calendarul complet al înscrierilor:

Înscrierea online: 10-23 iunie

Evaluarea formularelor online înregistrate: 24-25 iunie

Comunicarea rezultatelor inițiale: 28 iunie, ora 16:00

Depunerea contestațiilor: 28 iunie, ora 16:00 – 29 iunie, ora 16:00

Soluționarea contestațiilor: 30 iunie, ora 16:00

Prezentarea fizică a actelor doveditoare: 1-14 iulie

Afișarea pe site a rezultatelor finale: 15 iulie

Termen de depunere a contestațiilor: 15 iulie, ora 16:00 – 16 iulie, ora 16:00

Soluționarea contestațiilor: 19-20 iulie

Rezultate finale: 21 iulie

 

Ultima modificare Joi, 10 Iunie 2021 15:07

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login