Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Preșcolarii de la Montessori, pe străzile Timișoarei! Ce au făcut?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În pedagogia Montesssori explorarea naturii, a mediului înconjurător şi a culturii din care facem parte este extreme de importantă.

Maria Montessori considera  în acest fel învăţăm solidaritatea și empatia, devenind mai  responsabili, sociabili şi independenţi. Tocmai pentru a le insufla aceste lucruri micuților, pedagogii i-au dus pe preșcolari la o plimbare prin Timișoara.

Astfel, în săptămâna ce tocmai se încheie, la Montessori Kinderhaus Timişoara,  a fost evenimentul numit „Oraşul Nostru”. Pentru o mai bună cunoaştere a oraşului Timişoara, cadrele didactice au organizat o plimbare spre centrul oraşului, vizând obiectivele turistice principale.

În această plimbare copiii au vizitat Biserica Romano-Catolică „Preasfânta Inimă a lui Isus”, iar apoi, în drumul lor spre Catedrala Mitropolitană, au fost încântaţi să treacă peste podul „Mihai Viteazul” de peste Bega și să vadă vaporaşele. Micuții au vizitat, de asemenea, Piața Victoriei şi clădirea Operei. 

 

Ultima modificare Vineri, 04 Noiembrie 2016 16:21

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Două orașe își unesc eforturile pentru promovarea   sustenabilității energetice a regiunii transfrontaliere

Două orașe își unesc eforturile pentru promovarea sustenabilității energetice a regiunii transfrontaliere

Primăria Timişoara continuă implementarea proiectului „Smart and Sustainable Energy Consumption”, în calitate de partener.

Detalii

Timişoara, în colaps privind noile construcţii! Arhitecţii trag un semnal de alarmă, cu privire la prelungirea vechiului PUG

Timişoara, în colaps privind noile construcţii! Arhitecţii trag un semnal de alarmă, cu privire la prelungirea vechiului PUG

Sunt aproape 10 ani de când se lucrează la noul Plan Urbanistic General al Timişoarei care ar trebui să reglementeze modul de dezvoltare a oraşului.

Detalii

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Deşi Primăria anunţă periodic acţiuni de deratizare şi dezinsecţie, timişorenii sunt dezamăgiţi de rezultate. Ţânţarii, rozătoarele şi alţi dăunători le crează în continuare probleme.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login