Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Peste 55.000 de elevi învață exclusiv online, după ce Timișoara și localitățile periurbane au intrat în carantină!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproape 57% din elevii din județul Timiș învață exclusiv online. Este vorba despre cei din Timișoara și zona periurbană.

Asta după ce orașul de pe Bega și localitățile limitrofe au intrat de astăzi în carantină.

CITEȘTE ȘI: Cozi kilometrice și nervi întinși la maximum, la intrările în oraș, după instituirea carantinei!

În Timișoara învață în total 49.885 de elevi, care de acum au trecut în online. În localitățile periurbane care au fost carantinate învață alți 5.517 elevi, care și ei au trecut la invatamantul de la distanță.

În total vorbim despre 55.572 de elevi numai din Timișoara, Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc și Moșnița Nouă, care potrivit Inspectoratului Școlar Timiș, reprezintă aproape 57% din elevii din intreg județul.

În momentul de față, la nivelul județului Timiș sunt 149 de școli în carantină, alte 141 de unități de învățământ sunt în scenariul roșu, 199 în scenariul galben și alte 102 în scenariul verde. 

CITEȘTE ȘI: Premieră naţională, la Timişoara! Friends Arena, singura sală de sport cu 3 acreditări: fitness, wellness şi SPA

Ultima modificare Luni, 08 Martie 2021 13:00

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login