Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Peste 300 de elevi din Timiș primesc de astăzi o masă caldă la școală!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 300 de elevi beneficiază începând de astăzi de o masă caldă, la școală!

CITEȘTE ȘI: Video: Flăcări uriaşe la un depozit de deşeuri! Este o mobilizare impresionantă de forţe, pentru lichidarea incendiului

Programul a fost implementat la Școala Gimnazială din Mașloc. Astfel, de acum, zilnic, elevii de aici vor primi o masă caldă. O firmă de catering va asigura zilnic, mâncarea pentru cei peste 300 de copii.

Guvernul a alocat 500.000 de lei pentru anul 2019, pentru desfășurarea acestui program, banii sunt alocați per an calendaristic și nu școlar.

CITEȘTE ȘI: Motociclist ucis de un şofer de 51 de ani. Bărbatul decedat a fost strivit în urma impactului violent

Școala din Mașloc este prima în cadrul căreia a fost implementat programul, în Timiș. Până acum s-a mai încercat introducerea unei mese calde pentru elevi, la Liceul Pedagogic ”Carmen Sylva” din Timișoara, dar și la Școala Gimnazială din Peciu Nou. În ambele cazuri încercările au fost eșuate.

Ultima modificare Luni, 13 Mai 2019 13:39

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login