Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Noi reguli pentru desfăşurarea cursurilor! Școala se face online în funcție de gradul de ocupare a paturilor din spitale destinate bolnavilor Covid

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noi condiţii pentru desfăşurarea cursurilor.

Se va merge la scoala fizic sau va trece in online in functie de numarul de paturi COVID libere din spital in fiecare judet.

Potrivit decizia CNSU, daca rata de ocupare a paturilor de spital destinate pacienților este de cel mult 75% se fac cursuri cu prezenta fizica. Cand se depaseste procentul la nivelul judetului se trece in online.

Datele vor fi publicate in fiecare zi de joi, pe site-urile DSP-urilor. 

De asemenea, curusurile pot fi suspendate si cand intr-o clasa sunt 3 cazuri pozitive fața de doar unul in prezent.

Pana acum elevii și copiii de gradinița din localitațile unde rata de infectare COVID-19 depasea 3 la mie faceau ore online în funcție de procentul profesorilor care s-au vaccinat.

Ultima modificare Vineri, 14 Ianuarie 2022 12:15

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login