Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Meditații gratuite pentru elevii de clasa a XII-a! Universitatea de Vest vine în sprijinul viitorilor studenți

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea de Vest vine în sprijinul elevilor din anii terminali și îi ajută cu pregătirea pentru examenul de Bacalaureat.

Programul propus de UVT se va desfășura în perioada 16 ianuarie – 12 iunie, în fiecare săptămână, sâmbăta, cu excepția zilelor de concediu legal.

Programul complet, pentru fiecare disciplină, poate fi accesat pe pagina web dedicată proiectului.

Orarul a fost stabilit în așa fel încât să permită elevilor participarea la programele de pregătire pentru toate disciplinele la care urmează să susțină proba scrisă în cadrul examenului de bacalaureat.

Astfel, 

• Între orele 9:00 - 10:30 se vor desfășura modulele la limba și literatura română,

 • Între orele 10:45 - 12:15 se vor desfășura, în paralel, modulele de la disciplinele istorie și matematică,

• Iar începând de la ora 12:30 se vor desfășura modulele pentru disciplinele aferente celei de-a 3-a probe de la Bacalaureat (biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie), de asemenea, în paralel.

Toate activitățile din modulele de pregătire pentru examenul de bacalaureat din acest an se vor desfășura în mediul online, prin intermediul platformei Google Meet, iar pentru fiecare disciplină se va crea și un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice și elevi. Vă așteptăm la UVT, pentru cele mai bune rezultate la bacalaureatul din această vară.”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Înscrierea pentru participarea la activitățile didactice de pregătire pentru examenul de Bacalaureat se poate realizat prin intermediul ACESTUI FORMULAR.

Ulterior înscrierii, fiecare participant va primi un e-mail cu detalii despre modul de conectare la activitățile de pregătire și pe platforma Google Classroom.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login