Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Liceu de elită, închis din cauza coronavirusului! Elevii de la Grigore Moisil vor învăţa online, timp de două săptămâni

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numărul cazurilor de coronavirus din şcolile timişene creşte într-un ritm alarmant, iar astăzi au fost închise alte două unităţi.

Este vorba despre Liceul Grigore Moisil din Timişoara, unde trei elevi s-au infectat cu COVID-19 şi Şcoala Gimnazială Bencecu de Sus, comuna Pişchia.

CITEŞTE ŞI: Profesionişti din diverse domenii se regăsesc pe lista de candidaţi a PSD Timiş pentru Consiliul Judeţean Timiş

Astfel, începând de astăzi, timp de 14 zile, cursurile de la cele două unităţi de învăţământ se vor face exclusiv online.

“Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost luată ținându-se cont de propunerea Inspectoratului Școlar al Județului Timiș și având în vedere Hotărârile Consiliilor de Administrație ale Liceului Teoretic Grigore Moisil din Timișoara și Școlii Gimnaziale Pișchia  - emise cu avizul  Direcției de Sănătate Publică Timiș. Decizile au fost luate din cauza faptului că, la nivelul școlilor, au apărut cazuri de infectare cu virusul SARS COV2”, transmite Prefectura Timiş.

O altă şcoală la care au apărut cazuri de coronavirus este cea din Parţa.

Aici însă situaţi anu este la fel de gravă, astfel că autorităţile au decis ca orele să se facă în următoarele 14 zile, în sistem hibrid.

În judeţul Timiş, numărul şcolilor care sunt în scenariul roşu a ajuns la patru.

Pe lângă cele două de astăzi, mai sunt închise Şcoala Generală 19 şi Liceul Teologic Logos.

CITEŞTE ŞI: Produsele bio, o alegere sănătoasă! Pronat te aşteaptă cu 3.000 de produse

 

 

 

Ultima modificare Marți, 22 Septembrie 2020 10:20

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login