Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Hai la Zilele Carierei! Te aşteaptă o mulţime de premii şi o platformă nouă, mult mai prietenoasă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Studenții, absolvenții, dar și toți cei interesați de o ofertă de carieră au ocazia de a participa la cea de-a XVIII-a ediție (și a treia online) a Zilelor Carierei.

Evenimentul, organizat de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității Politehnica Timișoara, se va desfăşura  în zilele de 24-25 martie 2021, iar din acest an, are şi o nouă platformă, mai prietenoasă cu utilizatorii, disponibilă pe site-ul https://zilelecarierei.upt.ro/.

CITEŞTE ŞI: Scandal cu cuțite ! Două persoane au ajuns de urgență la spital, cu tăieturi pe corp

Manifestarea este dedicată studenților și absolvenților interesați să identifice oportunitățile oferite de companii: stagii de practică, internship-uri, locuri de muncă part-time sau full-time.

În aceeași măsură, acțiunea are ca scop întărirea parteneriatelor între mediul economic și Universitatea Politehnica Timișoara.

Nu în ultimul rând, participanții la Zilele Carierei au ocazia de a câștiga premiile oferite de organizatori: tablete, camere web, smart watch, kituri de gaming, căști audio wirless, baterii externe.

Pe site-ul dedicat Zilelor Carierei, cei interesați pot accesa ofertele celor 19 expozanți și pot aplica pentru job-urile disponibile, iar în plus, în zilele de 24-25 martie, între orele 10:00 - 17:00, pot intra în contact cu reprezentanții companiilor și pot participa la webinariile susținute de acestea, în cadrul cărora vor avea loc prezentări ale acestora, ale produselor sau serviciilor oferite, precum și a ofertelor de carieră.

CITEȘTE ȘI: Războiul declaraţiilor! Cum văd liderii administraţiei locale şi judeţene, prelungirea carantinei la Timişoara?

Detaliile legate de webinarii (tema, ziua și ora) sunt disponibile pe site-ul evenimentului, la secțiunea Program.

Detalii suplimentare se pot găsi și pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/ZileleCariereiUPT/.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login