Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Galerie foto: Sărbătoare mare, la cea mai veselă unitate de învăţământ din Timişoara! Copiii au marcat aşa cum se cuvine, finalul de an şcolar

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ca în fiecare an, micuţii de la Montessori Haus Timişoara au serbat şi de această dată, finalul de an şcolar, în natură, într-un peisaj de vis.

Evenimentul poartă numele de Sommerfest şi a ajuns deja la cea de-a noua ediţie.

Sommerfest Montessori 01

CITEŞTE ŞI: Se intervine de urgență în zonele afectate de inundații din Banat! Guvernul a alocat 3 milioane de lei pentru consolidarea digurilor

Şi pentru că Sommerfest înseamnă multă veselie, culoare, jocuri dar şi alte lucruri frumoase, atât copiii de grădiniţă cât şi cei de la şcoală s-au pregătit aşa cum se cuvine.

Sommerfest Montessori 09

Timp de două săptămâni, ei au participat la ateliere și au confecționat obiecte prin care au putut să-și demonstreze creativitatea și îndemânarea.

Din mânuţele lor iscusite au ieşit adevărate minunăţii: brățări, tablouri şi alte obiecte de decor, realizate din lemn şi gravate.

Sommerfest Montessori 04

Copiii au demonstrat însă şi că se pricep la arta culinară, astfel că au pregătit gemuri, siropuri şi alte bunătăţi pe care ulterior le-au vândut.

CITEŞTE ŞI: Atenţie şoferi! În Timişoara se închide o stradă importantă, iar accesul pe Michelangelo va fi restricţionat

Clienţi au fost chiar părinţii celor mici, care s-au arătat cu adevărat încântanţi de ceea ce au cumpărat.

Sommerfest s-a desfăşurat la Domeniul Herneacova, iar copiii, părinţii şi pedagogii au petrecut împreună, clipe de neuitat.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login