Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Gala Premiilor UVT, ediția a VI-a, într-un format inedit! Evenimentul se desfășoară online

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gala Premiilor UVT se va desfășura anul acesta, în contextul pandemiei de coronavirus, online!

Preocupați de dezvoltarea științifică și profesională, de recunoașterea meritelor și performanțelor membrilor săi, care prin activitatea depusă contribuie în mod esențial la dezvoltarea comunității academice și la realizarea misiunii Universității de Vest din Timișoara. În acest spirit, am dorit să instituim o nouă tradiție, alături de partenerii permanenți pe care îi avem alături, din mediul economic și administrativ al regiunii, cu respect față de trecutul, prezentul și viitorul instituției, o tradiție ce își propune premierea excelenței”, transmit reprezentanții UVT. 

Astfel, în cadrul unui nou eveniment anual dedicat știinţelor, artelor și sportului, care se va desfăşura în data de 21 noiembrie 2020, începând de la ora 18, va avea loc a șasea ediţie a Galei Premiilor UVT, în cadrul căreia membrii ai comunității academice şi ai comunităţii timişorene vor fi premiați pentru activitatea lor. Contextul pandemic actual ne obligă la o adaptare a actualei ediții și la organizarea unui eveniment online, deschis publicului larg.

Premiile acordate reflectă rezultatele deosebite obţinute de membrii comunităţii academice a UVT pe tărâmul știinţelor, artelor și sportului, precum și serviciile aduse universităţii de alte persoane sau instituţii.

În cadrul galei se vor decerna 10 premii care poartă denumirea unor personalităţi ce au marcat istoria universităţii, contribuind la dezvoltarea culturii academice în partea de vest a ţării, dintre care 6 premii pentru diferite domenii ale știinţelor, artelor și sportului, 2 premii pentru contribuţia la implementarea politicilor Universităţii de Vest și 2 premii pentru contribuţia la creșterea prestigiului UVT în plan naţional şi internațional. 

Prin acordarea acestor premii, în cadrul unei gale care va include și momente artistice situate la cote artistice de înaltă ținută, se vor recunoaște adevăratele valori și vor fi încurajate acele personalități pentru care inovarea însemnă cu adevărat o plus-valoare comunitară și personală. 

 Cum apartenența la UVT este o stare de spirit care nu poate fi îngrădită de restricțiile fizice, vă invităm să vă bucurați alături de întreaga comunitate UVT de fiecare moment al celei de-a 6-a ediții a Galei, urmărind decernarea premiilor transmisă LIVE, din Aula Magna „Ioan Curea”, pe pagina de Facebook a UVT sau pe site-ul: www.uvt.ro/live.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login