Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Furtuna de duminica trecută i-a lăsat în stradă! Unde vor învăța acum elevii de la Liceul de Arte?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii Liceului de Arte din Timișoara învăță pe unde apucă!

După furtuna de duminica trecută, clădirea în care învățau elevii a fost grav avariată și nu mai prezintă siguranță.

CITEȘTE ȘI: Taximetriști și transportatori, atenție la migranți! Nu-i duceți în apropierea frontierelor, vă riscați libertatea!

Astfel, pentru următoarea lună, elevii vor învăța în clădirea Colegiului Bănățean, și vor avea cursurile după amiază. În tot acest timp însă, Inspectoratul Școlar va pregăti clădirea Grupului Școlar ”Tudor Tănăsescu”, de pe strada Lorena, acolo unde au fost mutați și elevii de la Loga, cât timp școala lor a fost renovată.

CITEȘTE ȘI: Beat și fără permis s-a oprit cu mașina într-un stâlp!

După igienizarea clădirii de pe Lorena, elevii de la Arte se vor muta acolo. Nu se știe însă pentru cât timp vor învăța în altă parte, pentru că nu se știe momentan cât vor dura lucrările de reabilitare a clădirii liceului.

Cursurile vor fi reluate de luni în toate școlile din Timiș, după ce săptămâna trecută mai multe unități de învățământ au fost închise din cauza furtunii.

Ultima modificare Duminică, 24 Septembrie 2017 17:07

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login