Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Foto: Veselie şi multă culoare, la Montessori Haus Timişoara! Copiii au alungat iarna cu deja tradiţionalul Fasching

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţişti, astronauţi, prinţese şi alte personaje de basm şi-au dat întâlnire la cea mai colorată grădiniţă din Timişoara, pentru a marca Faschingul.

Acest carnaval este deja unul cu tradiţie la Montessori Haus, unde copiii, atât cei de la grădiniţă cât şi cei de la şcoală, alungă frigul şi vremea urâtă şi invocă venirea cât mai grabnică a primăverii.

montessori02

CITEŞTE ŞI: Tragedie în intersecţie! Un bărbat a fost aruncat prin parbrizul microbuzului în care era, în urma unui impact violent

Acest lucru este posibil doar prin joc, dans şi voie bună, toate scăldate în cât mai multă culoare.

“A fost foarte multă bucurie şI culoare la deja tradiţionalul Fasching, carnival pe care în organizăm în fiecare an şi care marchează sfârşitul iernii şi venirea primăverii. De această data, tema a fost <<Personalităţi româneşti şi universale>>, iar copiii, părinţii şi dascălii au dat frâu liber imaginaţiei şi creativităţii şi au transformat totul într-o adevărată atmosferă de sărbătoare”, a declarat, directorul de marketing al Montessori Haus Timişoara, Daniel Scornea.

montessori03

CITEŞTE ŞI: Boicot în Consiliul Local Timişoara! Sătui de abuzurile şi haosul patronate de edilul Nicolae Robu, social-democraţii nu participă la şedinţa de astăzi

montessori04

Ultima modificare Marți, 26 Februarie 2019 10:20

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login