Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

FOTO A început școala! Emoții mari pentru elevii de la Pedagogic, care astăzi s-au întors la cursuri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Școala a început astăzi, iar aproximativ 100.000 de copii din județ și-au luat ghiozdanul din cui si s-au reîntors în sălile de clasă.

Elevii de la Pedagogic însă, au răspuns prezent în prima zi de școală și s-au întors din nou în bănci după trei luni de vacanță. Bobocii însă, au fost cei mai emoționați, pentru că astăzi, practic începe o nouă etapă din viața lor.

La ceremonia de deschidere a noului an școlar au participat reprezentanți ai autorităților locale din Timiș. 

Le-am urat tuturor succes în noul an școlar elevilor, profesorilor și îi rog pe părinți să asigure cele mai bune condiții copiilor lor pentru că educația și sănătatea sunt cele mai importante lucruri și trebuie tratate ca atare. Eu însumi sunt dascăl și știu ce însemnă educația, știu ce însemnă munca de educator și știu ce înseamnă nevoie a școlii. Școlile trebuie să fie sprijinite și eu le-am sprijinit ca primar. S-au făcut în toate școlile din Timișoara, sau aproape în toate o mulțime de lucruri, dar mai avem în continuare multe de făcut, dar vom face” , a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

ped 9

Anul școlar 2017-2018 debutează practic cu un număr total de 4198,5 clase/grupe cuprinzând 97 530 elevi/preșcolari. La unitățile de învățământ privat s-au format 242 clase/grupe cu un număr de 6024 elevi/preșcolari.

Ultima modificare Luni, 11 Septembrie 2017 13:36

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login