Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Excelența, premiată la Timișoara! Cei mai buni elevi timișoreni, recompensați de municipalitate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 600 de elevi din Timișoara cu rezultate excepționale la învățătură, premiați în cadrul unei Gale de excelență.

CITEȘTE ȘI: Restricții de circulație la ieșire din Timișoara spre Săcălaz, până la sfârșitul lunii! Se va lucra la pasaj

Galei Excelenţei Timişorene este un eveniment tradiţional anual, dedicat timişorenilor care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în diferite domenii de activitate, fiind organizat de Primăria Timişoara şi finanţat de Consiliul Local Timişoara.

Vineri, 15 noiembrie, de la ora 10.00, în Sala Capitol a Filarmonicii “Banatul’’ din Timișoara vor fi acordate premii literare şi diplome pentru elevii claselor V-XII, care au obținut media 10 la învățătură în anul şcolar 2018-2019.

466 de elevi de clasele V-VIII și 139 de elevi de clasele IX-XII vor urca pe scenă în acest an.  

CITEȘTE ȘI: Trei adolescenți la spital, în urma unui accident în apropiere de Timișoara! Șoferul vinovat, un tânăr de 18 ani

Programul artistic va fi asigurat de muzica pianistului Adrian Petrovici, artist stradal timișorean și de micuțele balerine ale Şcolii de balet și dans Denisse.

Ultima modificare Marți, 12 Noiembrie 2019 15:32

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login