Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Eveniment special dedicat antreprenoriatului și inovării tinerilor! Peste 80 de afaceri la început de drum, prezente la StartUPNetwork by UVT

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

StartUPNetwork by UVT a reunit peste 80 de afaceri la început de drum, dar curajoase și cu potențial.

Cei interesați au putut participa la acest eveniment, organizat la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara (CRAFT) pentru a descoperi ce produse și servicii au dezvoltat afacerile finanțate de către UVT.

De asemenea, a fost organizată și o conferință menită să prezinte  poveștile de succes a 3 start-up-uri, dar și un meeting cu investitori deschiși la cât mai multe idei noi.

În prezent Universitatea de Vest din Timișoara implementează 5 proiecte de tip Startup+ (Programul Operațional Capital Uman), prin intermediul cărora a oferit în 2018 un program de training în antreprenoriat la peste 2000 de persoane, iar în 2019 a finantat peste 200 de startup-uri cu pana la 40.000 de euro.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login