Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Din suflet de copil! Elevii de la Montessori au fost Moş Nicolae pentru micuţii de la mai multe şcoli din judeţ

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu mic cu mare, copiii îi aşteaptă cu nerabădare e Moş Nicolae şi Moş Crăciun, care le aduc darurile pe care şi le doresc.

Însă, elevii de la Montessori Haus Timişoara au decis ca în acest an, să fie ei înşişi ajutoarele Moşului, pentru semenii lor.

CITEŞTE ŞI: Sărbătorile de Iarnă încep la Muzeul Satului Bănăţean! Se taie porcul, se cântă colinde şi vor avea loc mai multe expoziţii

Au pregătit diverse cadouri şi au plecat la şcolile din judeţ, să le facă o surpriză celor mai mici dintre elevi.

mos Nicolae Montessori02

Nu au uitat însă nici cântecele speciale de Crăciun şi au pregătit un program de colinde cu care i-au încântat pe copiii şi profesorii din localităţile Obad, Petroman şi Macedonia.

“Copiii de la Școala Gimnazială Montessori Haus din Timișoara au organizat o zi specială. Elevii cu suflet mare au pregătit cu mult drag și atenție pachete cu cărți, dulciuri, jucării, ornamente de Crăciun și au exersat cântece. Inițiativa lor și bucuria cu care au împărțit darurile ne duce cu gândul la cuvintele Mariei Montessori: <<cel ce face un act de bunătate culege o mai mare fericire decât cel ce-l primește>>”, spune Daniel Scornea, director de Marketing la Montessori Haus Timişoara.

mos Nicolae Montessori01

CITEŞTE ŞI: A fost prăpăd, la un atelier de prelucrare a lemnului! Pompierii au luptat ore în şir că flăcările violente

 

 

 

 

Ultima modificare Sâmbătă, 07 Decembrie 2019 16:00

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login