Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Copiii de la Montessori sărbătoresc în centrul Timișoarei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Centrul Timișoarei va arăta ca n povești mâine seară. Copiii și pedagogii de la Montessori sărbătoresc ziua Sfântului Martin printr-un marș al lampioanelor pe străzile din zona centrală.

Astfel, Piața Victoriei, str. Mărășești, Piața Libertății, și str. Alba Iulia vor lua straie de vis.

În data de 11 noiembrie Montessori Timișoara sărbătorește ziua Sfântului Martin, zi devenită tradiție pentru colectivul de copii și angajați ai instituției de învățământ. De la ora 17.00 aceștia se vor întâlni în fața Catedralei de unde vor porni în marșul lampioanelor pe următorul traseu: centru, str. Mărășești, Piața Libertății, str. Alba Iulia, centru. Pe parcursul marșului se vor cânta cântece specifice Sărbătorii de Martin.

De asemenea, în spiritul Sărbătorii Sfântului Martin și în acest an Montessori Haus s-a alăturat Fundației Balul Vienez de la Timișoara pentru a participa la campania de strângere de fonduri –„O floare de colț pentru United Way”.

Vă invităm la secretariatul școlii noastre pentru a achiziționa, în schimbul unei donații minime de 10 lei, o Floare de colț  care vine în forma unei broșe. Cu această sumă ajutăm cu un prânz cald un copil din centrele United Way din Timișoara, care includ două centre after-school și o școală. Aici sunt hrăniți în fiecare zi, pe tot parcursul anului, un număr de până la 150 de copii defavorizați”, transmit cei de la Montessori.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login