Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Copiii de la Montessori au sărbătorit ziua Sfântului Martin

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sărbătoarea Sfântului Martin a devenit deja tradiţie pentru colectivul de copii şi angajaţi de la Montessori Timişoara.

Şi în acest an pe data de 11 noiembrie, l-au sărbătorit şi i-au purtat mesajul de dăruire şi pace.

Copii au pornit în marşul lampioanelor şi au cântat cântece specifice Sărbătorii de Martinsfest, pe următorul traseu: centru, Str. Mărăşeşti, PiaţaLibertăţii, Str. Albă Iulia şi din nou în centru.

Tot cuprinşi de spiritul Sărbătorii Sfântului Martin şi în credinţa că a dărui, oricât de puţin, e important în viaţă, şi în acest an ne-am alăturat Fundaţiei Balul Vienez de la Timişoara pentru a participa la campania de strângere de fonduri  "O floare de colţ pentru United Way", care hrăneşte în fiecare zi un număr de până la 150 de copii defavorizaţi.

Pentru a pregăti această sărbătoare, îndată de 09.11 la grădiniţă Montessori, a avut loc o seară de creaţie, unde copiii şi părinţii au confecţionat lampioanele necesare acestei sărbători.

Elevii de la Școala Gimnaziala Montessori Haus, au mers la Biserica Romano-Catolica din piata Balcescu, unde preotul bisericii le-a povestit puțin despre semnificația acestei sărbători, iar mai apoi vor avea un mic recital. După acest recital copiii au plecat spre centru unde vor porni, împreună cu cei de la grădinița, in marș pe traseul stabilit.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login