Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Concurență mare la liceele de top din Timișoara! Au fost însă și licee unde s-a intrat cu media 3

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost afișată lista elevilor care au fost admiși la liceu, în Timiș. În județ au fost admiși la liceu 3.205 de copii.

Depunerea dosarelor de înscriere în unităţile de învăţământ liceal, în care candidaţii au fost repartizaţi, se va realiza în perioada următoare.

Opt elevi au intrat cu media 10 la liceu. Este vorba despre Nadira Bodrogean, Radu Casian Mîrzoca și Vlad Ștefan Oros, care au fost admiși la Liceul Teoretic ”Grigore Moisil”, Maria Chevereșan și Ana Maria Rusu la Colegiul Național Bănățean, Victor Emanuel Jurma, Alexandru Mihai Petcu și Vlad Ioan Simion, toți trei  admiși la Loga.

În fruntea clasamentului se află Loga (matematică-informatică), unde ultima medie de admitere a fost 9,59. Anul trecut tot Loga a fost pe primul loc, iar atunci ultima medie a fost de 9,46. Este urmat de Moisil (matematică-informatică) cu 9,31 (9,15 a fost ultima medie în 2018) și de Liceul Pedagogic (matematică-informatică), cu media 9,29 (9,13 – ultima medie din 2018). Cu medii peste 9 s-a intrat și la Colegiul Național Bănățean.

O scădere însă față de anul anterior s-a înregistrat la Lenau, unde ultima medie de admitere a scăzut sub 9, acesta fiind 8,71. Anul trecut, ultima medie a fost de 9,11.

La liceele de top din Timiș deși mediile de admitere au fost mari, există însă și licee din județ, unde ultima medie de admitere a fost 3. De exemplu la Liceul Tehnologic ”Traian Grozăvescu” din Nădrag, ultima medie a fost 3,29. La Liceul Teoretic ”Dositei Obradovici” din Timișoara s-a intrat și cu media 3,35, iar la ”Iulia Hașdeu” din Lugoj cu 3,50.

Vezi AICI lista candidaților admiși la liceu, ordonați după medie.

Ultima modificare Vineri, 12 Iulie 2019 13:52

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login