Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Compania Mewi investește în formarea studenților economiști din Universitatea de Vest din Timișoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara, continuând tradiția parteneriatului cu mediul de afaceri, a semnat un parteneriat strategic cu Mewi România.

Scopul parteneriatului este acesla de a promova investițiile private în educație, în vederea asigurării unui mediu de formare adaptat noilor tehnologii pentru studenți.

"Astfel, în data de 10 martie 2017 a fost inaugurat în cadrul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor un Laborator de Informatică, finanțat de compania Mewi. Investiția în valoare de 130.000 lei a presupus renovarea integrală a sălii de curs, dotarea cu mobilier, echipament de videoproiecție și 25 computere de ultima generație", transmit reprezentanții Universității de Vest Timișoara.

UVT01

Acest proiect constituie premisa unei colaborări de lungă durată care oferă noi oportunități studenților și cadrelor didactice, pentru a forma viitorii profesioniști în domeniul economic și al administrării afacerilor.

Încă de la înfiinţare, adică din 1995, MEWI  şi asociatul său german HEINRICH SCHRÖDER LANDMASCHINEN, şi-au propus să pună în mișcare agricultura românească, aducând pe piaţa românescă, de la furnizori de tradiţie, tractoare, maşini şi utilaje moderne, tehnică agricolă de ultimă generaţie care să "împrospăteze" şi să eficientizeze agricultura din țara noastră.

Ultima modificare Luni, 13 Martie 2017 12:44

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login