Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Burse în valoare de 90.000 de lei pentru cei mai buni doctoranzi de la Universitatea de Vest

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea de Vest Timișoara oferă 90.000 lei sub formă de burse celor mai buni doctoranzi ai săi. 

CITEȘTE ȘI: Consiliul Județean primește de la UE, banii investiți în trei drumuri din Timiș! Este vorba despre 4,7 milioane de euro

Selecția s-a făcut în urma unei competiții în care au intrat peste 120 de cercetători din diferite domenii de studii doctorale (matematică, fizică, informatică, chimie, sociologie, psihologie, economie, filologie, muzică, teatru etc). La final însă au rămas 30 de doctoranzi care vor beneficia de aceste fonduri sub formă de burse.

Resursele alocate burselor de cercetare provin din implementarea proiectului  „Cercetare de excelență în UVT prin susținerea și dezvoltarea centrelor de cercetare ale universității” coordonat de conf. dr. Mădălin Bunoiu, prorector UVT.

Aceste burse sunt menite, în primul rând, să marcheze simbolic recunoașterea preocupărilor pentru activitatea de cercetare și totodată vor facilita accesul acestora la surse de documentare, precum și la conferințe de calitate, oferindu-le oportunitatea de diseminare eficientă a rezultatelor pe care le au în cercetările lor”, a spus directorul CSUD al UVT, Otilia Hedeșan.

CITEȘTE ȘI: CCIA Timiș lansează prima serie a cursului autorizat de responsabil protecția datelor cu caracter personal

Rectorul Universității de Vest din Timișoara spune că susținerea performanței este o preocupare constantă a UVT.

Continuăm să investim în cercetare. De data aceasta, vizați sunt cei aflați la început de drum, la nivel de studii doctorale. Știm cât de greu și de costisitor poate fi să ai acces la cele mai noi surse de documentare și instrumente de perfecționare. Astfel, le acordăm celor mai buni dintre ei un impuls binemeritat prin astfel de burse”, a explicat Marilen Pirtea.

Ultima modificare Vineri, 02 Noiembrie 2018 16:06

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login