Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Au fost afișate rezultatele examenului de Bacalaureat! În Timiș 12 elevi au obținut media 10

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Au fost afișate rezultatele de la examenul de Bacalaureat. 12 elevi din Timiș au luat 10 pe linie la toate probele.

 În județul Timiș s-au înscris aproape 5.000 de elevi pentru a susține testare, dintre care 3.777 din promoția curentă, iar restul din promoțiile anterioare.

În urma afișării rezultatelor, 12 elevi au reușit să obțină note maxime la toate probele. Este vorba despre doi elevi de la Colegiul Național Bănățean, doi elevi de la Liceul Teoretic Grigore Moisil Timișoara, doi elevi de la Colegiul Național Pedagogic Carmen Sylva Timișoara, doi elevi de la Liceul Teoretic Coriolan Brediceanu Lugoj și câte un elev de la Liceul de Artă Ion Vidu Timișoara, Liceul Teoretic Vlad Tepeș Timișoara, Colegiul Național CD Loga Timișoara și Liceul de Arte Plastice Timișoara.

Vezi AICI rezultatele obținute de elevii timișeni.

În locul numelui, pe liste apare un cod pe care îl știu doar absolventul de liceu și profesorii din școală.

Din totalul elevilor înscriși, adică 4.984, 2.866 au promovat testarea, ceea ce înseamnă că au obținut medii mai mari de 6, iar 2.118 fie nu au reușit să ia note de trecere, fie nu s-a prezentat.

Contestațiile pot fi depuse pânaă mâine la ora 12.

Conform primelor rezultate, rata de promovabilitate în Timiș este de 69,70%, cu 2,65% mai mică față de anul trecut. La nivel național procentul este de 71,4%.

Rezultatele finale vor fi afișate pe 5 iulie.

Ultima modificare Marți, 30 Iunie 2020 15:11

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login