Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Aproape 3.000 de cadre didactice din Timiș, înscrise la vaccinare! Câți dascăli s-au imunizat până acum?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproape 3.000 de profesori din învățământul timișean s-au înscris pe platforma de vaccinare anti COVID, de la începutul celei de-a doua etape.

CITEȘTE ȘI: Se fac programări și telefonic pentru vaccinarea anti COVID, la Timișoara, prin Direcția de Asistență Socială!

Dintre aceștia, 1.885 s-au și programat, iar 282 de profesori au și făcut prima doza de vaccin. Pe lângă aceștia, alte 56 de cadre didactice auxiliare s-au imunizat, dar si 54 de persoane din rândul personalului nedidactic. 

Conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, începand de acum, cadrele didactice din județ nu vor mai fi nevoite să se programeze la vaccinare în alte judete, ci se vor putea programa la unul dintre cele trei fluxuri ce vor fi deschise special pentru personalul din învățământ, la Timișoara și la Lugoj. Acestea vor funcționa cel mai probabil din data de 8 februarie. 

CITEȘTE ȘI: Aproape 3.000 de noi cazuri de coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore. Alți 97 de oameni au murit

De la începutul pandemiei, în județul Timiș au fost raportate 542 de îmbolnăviri cu COVID-19 în randul angajaților și elevilor din școli. Este vorba despre 304 elevi infectați cu SARS CoV 2, dar și 238 de profesori.

Ultima modificare Miercuri, 27 Ianuarie 2021 12:20

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login