Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

A fost stabilit calendarul simulărilor examenelor naționale, pentru elevii care nu au susținut testările din cauza carantinei!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii din anii terminali, din județul Timiș, care nu au putut susține simulările exa

 CITEȘTE ȘI: Medicii de la Spitalul Victor Babeş, epuizaţi după un an de pandemie! Au fost publicate rezultatele evaluării gradului de burnout

Inspectoratul Școlar Județean Timiș  a stabilit programul susținerii simulării probelor scrise la examenul național de Bacalaureat și Evaluarea Națională, pentru unitățile de învățământ din Timisoara, Giroc, Lovrin, Moșnița Nouă, Ghiroda și Dumbrăvița.

Astfel, simularea probelor scrise pentru examenul de Bacaluareat vor avea loc în perioada 12-15 aprilie, după cum urmează:

- 12 aprilie 2021 – E.a) Limba și literatura română,

-13 aprilie 2021 – E.c) Proba obligatorie a profilului, 

- 14 aprilie 2021 – E.d) Proba la alegere,

- 15 aprilie 2021 – E.b) Limba și literatura maternă.

În ceea ce privește simularea probelor scrise de la Evaluarea Națională acestea se vor desfășura după următorul calendar:

-   19 aprilie 2021 –  Limba și literatura română,       

-   20 aprilie 2021 –  Matematică,        

-   21 aprilie 2021 –  Limba și literatura maternă.

În județul Timiș, 37 de licee vor participa la simularea  probelor scrise ale examenului de  Bacalaureat și 44 de unități de învățământ vor participa  la simularea  probelor scrise la Evaluarea Națională, conform calendarului stabilit la nivel județean de către Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Timiș.

CITEȘTE ȘI: Cifre de ultimă oră! Cum a evoluat pandemia de coronavirus, în ţara noastră, de ieri până azi?

Unitățile de învățământ din județul Timiș și Inspectoratul Școlar Județean Timiș vor organiza simulările examenelor naționale, în măsura în care nu este declarată starea de carantină în localitatea în care funcționează unitatea de învățământ. 

Unitățile de învățământ din județul Timiș și Inspectoratul Școlar Județean Timiș asigură dreptul tuturor elevilor de a susține simulările probelor scrise la examenele naționale, cu respectarea măsurilor de prevenire a infecției cu virusul SARS-COV2, preocuparea pentru sănătatea elevilor și a personalului fiind pe primul plan”, transmit reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Timiș.

Ultima modificare Luni, 05 Aprilie 2021 16:37

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login