Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

A început simularea Evaluării Naţionale! În Timiş, mai puţin de jumătate din elevii de clasa a VIII-a au susţinut testarea!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii claselor a VIII-a au început simularea Evaluării Naţionale. Astăzi a avut loc prima probă, cea Limba şi Literatura Română.

În Timiş, din totalul elevilor de clasa a VIII-a, 4.398, la proba de azi au participat doar 2.058 de elevi, iar unul a fost eliminat. Alţi 257 de elevi au absentat.

Restul elevilor - 2.083 - nu au putut susţine testarea din cauza faptului că şcolile la care învaţă sunt în localităţi carantinate, sau rata de infectare a depăşit pragul de 6,5 cazuri la mia de locuitori.

Elevii care nu au putut fi testaţi acum, mai pot susţine simulările dupa încetarea măsurilor, dar nu mai târziu de 15 mai.

Mâine elevii vor sustine proba la Matematica, iar maine la Limba materna.

Ultima modificare Luni, 29 Martie 2021 16:08

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login