Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Pistele de biciclete şi staţiile RATT, ocupate de bizoni!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zeci de şoferi au fost amendaţi în ultimele zile pentru că şi-au lăsat maşinile parcate la voia întâmplării! Poliţiştii locali au verificat modul în care îşi parchează şoferii timişoreni maşinile, iar în zeci de cazuri autoturismele au fost lăsate fie pe pistele de biciclete, fie pe trotuare.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au efectuat în ultimele două zile o amplă acțiune pe linia depistării conducătorilor auto care încalcă prevederile OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în stațiile RATT și pe pistele de biciclete semnalizate și marcate în acest sens”, spun cei de la Poliţia Locală.

Poliţiştii au verificat stațiile mijloacelor de transport în comun de pe Calea Martirilor, S. Bărnuțiu, Bălcescu, IC Brătianu, Sever Bocu, Iuliu Maniu, Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Calea Șagului, precum și pe pistele de biciclete de pe străzile Victor Babeș, Eroilor, Republicii, Mihai Viteazul. Acțiunea a venit ca urmare a constatărilor din teren, dar și în urma sesizărilor din partea cetățenilor. 

Oamenii legii au aplicat un număr total de 53 sancțiuni contravenționale pe linie de oprire și staționare în stațiile RATT și 37 de sancțiuni pe linia opririi și staționării pe pistele de biciclete. 

Sancțiunile sunt între 250 și 625 lei cu 2 sau 3 puncte penalizare la permis. Astfel de acțiuni vor fi organizate și în perioada următoare.

 

 

Ultima modificare Vineri, 04 Noiembrie 2016 16:14

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login