Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Școlile din Timișoara încep cursurile în scenariul galben! Doar elevii din anii terminali, preșcolarii și cei din ciclul primar revin în bănci

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

417 unități de învățământ din Timiș încep cursurile în scenariul galben! Doar 174 vor funcționa în cel verde.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a transmis lista școlilor în care elevii pot merge fizic la cursuri începand de miercuri, 5 mai. În Timișoara se vor întoarce în bănci, preșcolarii, elevii din ciclul primar și elevii din anii terminali. Aceștia din urmă încep însă, cursurile din data de 10 mai.

După noile modificări din ordinul comun al ministrului Educației și cel al Sănătății, există două scenarii, dacă în localități nu este declarată carantina:

Scenariul 1 – toți elevii vin la școală, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori

Scenariul 2 – participă fizic preșcolarii și elevii din învățământul primar, elevii din clasele a VIII-a şi a XII-a, a XIII-a și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, precum și a elevii din învățământul special, indiferent de clasă, iar elevii din celelalte clase urmează cursurile online. Incidența în localitate este mai mare de 1/1000 și scenariul se aplică până la declararea stării de carantină.

Vezi AICI lista unităților de învățământ din Timiș și scenariile în care vor începe cursurile.

Ultima modificare Duminică, 02 Mai 2021 13:06

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login