Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Începe admiterea de toamnă la UVT! Universitatea îi așteaptă pe candidați cu locuri bugetate și șapte tipuri de burse

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproximativ 180 de locuri la buget și 2300 în regim cu taxă sunt disponibile pentru sesiunea de toamnă la Universitatea de Vest din Timișoara. Înscrierile încep luni.

Oferta Universității constă în 76 de specializări de licență, în 11 facultăți: Arte și Design; Chimie, Biologie, Geografie; Drept; Economie și de Administrare a Afacerilor; Educație Fizică și Sport; Fizică; Litere, Istorie și Teologie; Matematică și Informatică; Muzică și Teatru; Sociologie și Psihologie; Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării.

Sesiunea de admitere de toamnă la Universitatea de Vest din Timișoara are loc în perioada 4 - 17 septembrie.

Oferta Universității este completată cu pachete de sprijin financiar, pe diferite categorii, instituția oferind șapte tipuri de burse, cu sume care ajung și la 1100 lei, plus alte forme de sprijin material. De asemenea, la UVT se pune accentul și pe asigurarea condițiilor optime în cazarea studenților, instituția asigurând 3000 de locuri în 10 cămine modernizate în permanență.

Eforturile noastre sunt concentrate pe mai multe paliere. Suntem atenți atât în ceea ce privește oferta educațională, cât și cea socială. Astfel, ne asigurăm că studenții au o experiență educațională optimă. Avem disponibile șapte tipuri de burse, dar și alte forme de sprijin material. De asemenea, am investit constant în ultimii ani în modernizarea căminelor noastre. Oferta UVT pentru viitorii studenți este completă, plecând de la furnizarea de competențe de înalt nivel, la o infrastructură educațională și socială superioară”, spune rectorul UVT, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Absolvenții de liceu care se vor înscrie la Universitatea de Vest din Timișoara vor putea solicita alocarea unui loc de cazare gratuit pentru o perioadă de trei zile. Instituția oferă această facilitate pe perioada admiterii la ciclul licență. În acest sens, cei interesați vor depune o cerere în momentul înscrierii.

Vă reamintim că în prima sesiune de admitere Universitatea de Vest din Timișoara a înregistrat o creștere semnificativă a înmatriculărilor. Comparativ cu vara anului trecut, instituția de învățământ superior a avut o creștere de 17 procente a înmatriculărilor. Conducerea Universității anticipează încă 500 de înmatriculări în sesiunea de toamnă, ceea ce ar reprezenta peste 4000 de „boboci” în noul an universitar.

Detalii despre oferta educațională și procedura de admitere pot fi găsite la adresa https://www.uvt.ro/ro/admitere/2017/. Întrebările pot fi trimise și pe acest grup de Facebook: https://goo.gl/tGWjE3

Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2017 11:23

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login